perjantai 26. lokakuuta 2012

Sataa lunta!

Iltavuorosta on palauduttu kymmenen jälkeen sitten, mutta eipä sillon ollut vielä lunta maassa, ainoastaan vain autoissa ohut lumikerros. Vaikka ruokaa oisi ollut jääkaapissa, mun oli toteutettava viimein pitkä haave. Mulla teki jo viikonloppuna mieli hakea joko pizzaa (jota en ikinä halua) tai sitten Hadiasta ruokaa. No tänään kävin sitten tuossa lähi Hadiassa tilaamassa kebabbia ja ranskiksia.. En tiiä menikö sillä myyjillä laskut jotenki ristiin, sillä sain ihan törkeen ison annoksen kotiin vietäväks! Siis sehän noilla on ihan mielettömän positiivinen juttu kun hinta-laatusuhde on vain ylöspäin. En jaksanu syyä tuosta annoksesta varmaan puoliakaan, mutta se täytti mun tyhjän kolon kokonaan ja vähän ylikin. Luntakin alkoi sen jälkeen satamaan, ja nyt on maa valkoinen! <3


Nyt kuitenkin ajattelin laittaa ajoissa nukkumaan, eli ennen puoltayötä ja nukkua huomenna pitkään ja mennä kolmen maissa töihin. Vaimokin palaa Belgiasta, syyslomaltaan. Tosin en oo ihan varma meneekö se hellustelemaan Rolloon vai ei.


Kauniita unia ja lumentuoksuisia unia! Toivottavasti ei vaan hirveet pakkaset vain iske! Äitin kanssa juttelinkin töistä kotiin tultuani ja äiti kertoi pakkaseen kirineen Rovaniemellä päivällä -10'c asteeseen saakka!

ps. Huomasin aamulla, että tuosta sivupalkissa olleet vastaukset kysymykseen mitkä asiat teitä täällä kiinnostaa on nollaantunu. Mitähän täältä seuraavaksi katoaa, varmaan tuossa lukee pian "0 lukijaa". Vieläkään en tiedä syytä, miksi bloglovin ja blogilista ei päivitä mun tekstejä.

pps. Perhana, kello onki jo yli puolen yön. Nyt äkkiä kone kiinni!

9 kommenttia:

 1. Heidi on ruvennu elään kokin elämää. töitten jälkeen kebsulle. =D

  VastaaPoista
 2. moi

  teetkö nyt kokintöitä?

  VastaaPoista
 3. iltaa. missäs olet nyt kokkina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valveella. Lähinnä teen enemmän kahviotyönhommia, viikonloppusin vastaan monesti ruoista. :)

   Poista
 4. mukavia työhetkiä sulle heidi.

  VastaaPoista
 5. huomenta. Lumemetonmaa on, Ömaa kokkipukuasusi käytät töissä?

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)