keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kiva keskiviikko

Hih, kävin töitten jälkeen vähän Stockalla kiertelemässä tyynyliino elokuussa ostettuihin jättityynyihin, mutta en löytäny sellasia ku haluan. Stockalle  myyjät jo laitteli joulukoristeita esille! Myös joku kouluryhmä esitti alakerrassa pari joululaulua pikkukitaroiden säestyksellä. Muistin jo tehdessäni lähtöä pois liukuportaita alas mennessä, että koulukaveri on Tomossa töissä, joten menin kattoon oisko Esa siellä- ja olihan se! Tilasin sitten itelle mukaan vähän sushia ja vaihdettiin kuulumisia. Ei olla nähty sitten päättäreitten, joten olihan se kiva nähdä sitäki. :)

Hipsin sitten kotiin ja olin pari kertaa lentääkin. Ulkona on kamalan liukasta ja asiasta ei tee yhtään sen hauskempaa se että keli näyttää menevän plussan puolelle ja vettäkin pitäisi tulla. Kiva sitten kun noiden päälle tulee pakkaset.. Eikä mulla vieläkään oo niitä talvikenkiä.


Nautin mun sushit Trifula hauvan sekä Kiefer Shutherlandin kanssa. Oon jääny niin koukkuun tuohon Kosketus-sarjaan! Pitkästä aikaa sellanen hyvällä maulla tehty sarja ja joka poikkeaa muista paikallaan junnaavista ohjelmista.

Mutta nyt laitan nukkumaan. Oon haukotellut siitä asti kun pääsin kotiin. Hyvä että jaksoi lähteä juuri ja juuri saunaan. Mutta kyllä mie jaksan painaa hommia vielä tuonne ens viikon perjantaihin saakka kun koittaa viimeinkin kaks vapaata, vai olikohan jopa peräti kolme! Työ on ihanaa!

1 kommentti:

  1. Oi nam! Sushit on niin minunkin makuun. Oli varmasti miellyttävä palata kaupunkikierroksen jälkeen kotiin herkuttelemaan. :))

    <3 IS

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)