lauantai 6. lokakuuta 2012

Karkki ja Amarillo

Ihanaa lauantaiaamua! Pidän aamua ihanana, vaikkin vettä on tullut eilisestä saakka. Ainakin oon saanut lepuuttaa jalkoja ja pitää lepopäivän lenkkeilystä. Välillä se on näköjään sää joka väistämättä pakottaa jäämään sisälle. Asfalttia vasten hölkätessä/kävellessä mun vasempaan jalkaan sattuu alussa, mutta koitan siirtää ajatukset muualle. Hieman on tuntunut akillesjänteessä ja pohkeet on olleet kireät. Äiti oli eilen niin ihana että hiero mun jalat ja sai kiinnityskohdat rennommaksi ja sain yön nukuttua hyvin.

Vaikka tämä aamu on ihana, niin voisi sanoa koko viikon olleen myös. Oon muutamaan kertaan reissannu täältä kotoa kaupungille kaverimiitinkeihin ja miten muutenkaan kuin ruoanmerkeissä ne on parasta toteuttaa.

Tiistaina hyppäsin bussiin ja suuntasin poliisiaseman pysäkille, josta kävelin kirjastoon oottamaan Karoliinaa a.k.a Karkkia. Haettiin kirjamateriaalia Karkin gradua varten, jonka jälkeen taidettiin mennä suoraan syömään. Paikkoja hieman mietittiin ja päädyttiin Amarilloon.
Vatsat pulleina kierreltiin vähän liikkeissä, jonka jälkeen mentiin istumaan Coffee houseen. Tirpasin syksyn ensimmäiset minttukaakaot (ei maku, vaan alkoholilliset), vaikka sanoinkin hetkeä aiemmin sen kuuluvan talveen. No se heitto meni ja kaakao oli ihanaa! Karkki otti tarjouskahvin; cappuccino mansikkavaahdolla ja rouhaisulla mustapippuria.

MMmmmm.. Miten siellä on alkanut viikonloppu? Onko muille jo maistunut minttukaakaot?

11 kommenttia:

 1. Hei! Mitä söitte Amarillossa? Näyttää hyvältä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkki otti Chicken Pocketin ja minä Chicken Bolillon. :p Mun oli hieman tulista.

   Poista
 2. Naaam mitä ruokia! En oo koskaa kokeillut tuota Bolilloa mutta näyttää kyllä herkulta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullekin tää oli eka kerta! Ei tarttenu katua valintaansa ;p

   Poista
 3. Oi, ihania ruokajuttuja sulla täällä blogissa! Ja aivan namin värinen tukka! :)Hih ite ainaski oon jo alottanu minttukaakaokauen, lemppari rinksuihin kun kuuluu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, että sielläkin tunnustaudutaan minttukaakao-faniksi! Kiitos. <3

   Poista
 4. Oo toi orange näyttää niin kivalt sun hiuksissa :)

  VastaaPoista
 5. Asfaltilla ei saisi juosta/hölkätä. :/. Eikö lähimaastossasi ole hiekkaista lenkkipolkua tai pururataa, jota voisit hyödyntää?

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)