sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kanavohvelilla

Rovaniemellä oli parasta nähdä kavereita pitkästä aikaa.Parasta oli nähdä kaverit ruoan merkeissä.
Nähtiin Annin kanssa ja suunnattiin nälkäsinä cafe bar 21:een. Pitkän pohdinnan jälkeen otettiin puoleksi funky chicken ja kaakaot. Kehittämispuolta olis siinä, että vohvelin voisi maksaa puoleksi. Muuten tuossa paikassa ei ole mitään vikaa viihtymisen taikka ruoan suhteen!
4 kommenttia:

 1. Hei. Ihastelin noita sun hiuksia. Ite tässä vähän aikaa sitten värjäsin hiukset kuparinoranssiksi, mutta nyt alkaa väri jo vähän kadota. Joten kyselisinki tuosta colormaskista mitä oot käyttäny. Kuinka usein sie sitä käytät ja mitä luulet sopisiko sellanen mulle?

  VastaaPoista
 2. Mulla väri Mandarin. Käytän sitä melkein joka hiustenpeun jälkeen. Alkuun käytiin joka päivä viikon sisällä, sitten joka kolmas päivä. Nyt oon pitäny pitempiä taukoja, mutta aina kun värin olleen haaleampi, käytin maskia. Uskon että sullekin sopii tuo Mandarin, sillä se on tarkoitettu kuparin värisille. Mutta pitempään annat sen vaikuttaa päässä, sen vahvempi väri tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps. Pitäs vaan keksiä mistä tänne Saksan maalle sellasen saisi. :D kaikki nettikaupat myyvät vain suomeen :/

   Poista
  2. No voi ei! Siltä tosiaan näyttää että Suomeen toimitetaan ainoastaan, tosi harmi! Jospa sun tuttu lähettäis sulle? :)

   Poista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)