perjantai 19. lokakuuta 2012

Jennan yllärisynttärit

Voi vitsi miten ihana päivä eilen oli! Jennalla oli syntymäpäivä ja toissapäivänä soitin sille, onko sillä mitään suunnitelmia synttäripäivälleen. Jenna sitten kyseli oonko tullu jo Ouluun ja valehtelin tulevani vasta perjantaina. Aattelin vaan muuten soittaa Jennalle ja kysellä kuulumisia ja pahotella etten pääse torstaiksi tulemaan.

No raakatotuushan oli se, että siinä kun soittelin Jennalle, leivoin sille synttärikakkua samalla. Pääsin kakun kimppuun vasta ilta seiskalta, välillä kävin saunassa ja söin iltapalaa, että  loppujen lopuksi kakku oli valmis tasan 24.
Siitä siirryin Jennan kortin askarteluun ja lopulta kolmelta laitoin nukkumaan. Synttärilahjana oli mm. äitin huovuttamat pohjalliset Jenna-nimellä.
Puoli kaheksi hilpasin kakku tyylikkäästi kangaskassissa Alkon tekstillä koululle. Kahvioon kävin vinkkaamassa tarvitsevani pikaisesti keltasta elintarvikeväriä sekä hieman tomusokeria. Kakun koristetta piti hieman paikkailla, sillä kun olin yöksi asettanut kakun päälle kannen niin tomusokerikoriste oli lähtenyt lillumaan ja hieman poistunut näkyvistä. Ehdin hakea vielä kakkulapion sekä asetit pöytään ja odottaa vielä tovin ennen kuin tytöt pääsi tunnilta.
Voi Jennan ilme oli niin näkemisen arvoinen kun se näkiki mut koulussa. Siirryttiin suklaasuina kaupungille kierteleen vaateliikkeisiin, sitten hakemaan leffaliput ja syömään Oskarin Kellariin ja samalla moikkaamaan vanhoja työkavereita.
Otettiin Terhin kanssa alkuruoaksi etanapannu valkosipulikuorrutteella.Aaah, oli taas niin hyvää ruokaa ja vatsat täysinä suunnattiin Finnkinolle. Ostettiin kavericombo/combo ja vielä niitä vedettiin ihan halkeamispisteeseen asti. Ainoa leffa, joka alkoi järkevään aikaan oli Lemmenlomalla. Muut potentiaaliset alko yheltä tai ysiltä. Siinä me sitten katottiin aikuisten ihmisten parisuhteen liekin nuupahdusta, joka vakuutti hyvillä näyttelijäsuorituksillaan sekä aidolla tunteella. Leffan loputtua lähdettiin pikasesti käveleen pysäkeille, joihin tytöt ehtivät ajoissa. Itse kävelin niukassa vesisateessa kotiin. Tämmösiä päivä haluan ehdottomasti lisää!2 kommenttia:

  1. Voi vitsit mitä herkkuruokia, tällaset postaukset pitäis kieltää! :D Ihanan iloisia tyttöjä myös, tästä postauksesta tuli suorastaan hyvä mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tulee aina väärään aikaan eksyttyä ruoka tai leivoskuviin :D

      Poista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)