maanantai 1. lokakuuta 2012

Heidi testaa: Color mask


COLOR MASK - SÄVYTTÄVÄT TEHOHOIDOT VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE
Color Mask -tehohoidon sisältämät B5 -provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Color Mask sävyttää sekä elvyttää  auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen vaurioittamia hiuksia. Saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon.
Color Mask on loistava tuote esipigmentointiin tai jälkipigmentointiin sekä kotikäytössä säilyttämään upean värin hiuksissa. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta.  Lisäksi sekoittamalla Color Mask -sävyjä keskenään saat yksilöllisiä, juuri sinun hiuksillesi sopivia vivahteita, jotka istuvat täydellisesti hiusväriisi.
Color Mask -sävyjä on kolmetoista, joita kaikkia voi sekoittaa keskenään.


Sävyvalikoima on hyvin runsas:
Vanilla, Latte, Toffee, Cacao, Coffee, Plum, Pepper, Caramel, Silver, Honey, Mandarin, Curry ja Black.

Käyhän kurkkaamassa herkullisia värejä KC Professionalin -sivustolla 
ja/tai Kauniit & Ruskeat -verkkokauppasivustolla ja löydä oma sävysi!
2½ viikkoa sitten sain hiuksiini punaisen värin. Väri on alkanut luonnollisesti jo haalistua. Haalistuneisuus näkyy selkeiten punaiseksi värjänneillä. Ja monet tuskastuvat pitämään väriä yllä siitä syystä. Tietenkään näin lyhyen ajan jälkeen ei ole järkevää eikä kannattavaa värjätä hiuksia.

Tähän on pulmaan on kuitenkin ratkaisu! Vastaus on Color mask. Ylläolevan tietoiskun siivittämänä tuote on kuin olisit värjännyt hiuksesi, mutta tämä vaihtoehto on hiuksillesi parempi ja nautittavampi menetelmä. Shampoo pesun jälkeen levität maskin  pyyhekuiviin hiuksiin, kampaat läpi ja annat vaikuttaa 5-10 minuuttia, riippuen siitä kuinka vahvan tuloksen haluat.

Itse menen istumaan saunaan siksi aikaa, jotta tuote vaikuttaa ja kokonaisuudessaan pidän aineen päässäni maksimiajan. Koska hiuksissani on liukuvärjäys ja latvat ovat kuparin väriset, laitan (Mandarin) värin vain niihin ja jätän tyvialueen rauhaan. Pitäisi ostaa oma väri tuolle tyvelle ja se olisi lähempänä tuota Pepper -väriä.

Siirrytään sitten itse värikokeiluun!
Hiukset ennen color maskia olivat jo värinsä nähneet ja haalistuneet reippaasti siitä, miltä ne näyttivät 2½ viikkoa ennen.Yhden pesukerran jälkeen hiukset olivat taas kuin vastavärjätyt. Huikeaa!Ovatko muut kokeilleet Color maskia? Miten se vaikutti, tuliko pettymyksiä? 

14 kommenttia:

 1. Tuo kaakao on ollut minun lempparini- ja hyvin on pitkäkestoinen! :)

  VastaaPoista
 2. Käytössä on itselläni se silver ja coffee J:llä. Silver ei suttaa, joten sitä on helppo käsitellä. Toisin on coffeen kanssa joka ehdottomasti vaatii suojakäsineet, kun sitä levittää hiuksiin. Muutoin väri kyllä tarttuu sen verran hyvin käsiin, että kädet ovat seuraavat päivät kuin maalipurnukassa uitetut. ;)

  Mutta summa summarum: molemmat ovat olleet erittäin riittoisia ja todellakin kirkastaneet ja syventäneet hiusten väriä. Suosittelen!


  <3 IS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin on silver. muistelin että sulla on se vaaleille hiuksille tarkoitettu. Mietin itsekin, että suojahanskat täytyy näköjään hankkia tököttiä levitettäessä kun väri näkyy tosiaan seuraavanakin päivänä sormien välissä. :/

   Poista
 3. mulla on luonnostaan samanväriset hiukset kun sulla tuossa toiseksi viimeisessä! :) Haluisin sen ehkä takaisin, muilla se näyttää kivalta, mutta omaan päähän se ei sovi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mullakin liippaa aika läheltä oma luonnollinen väri tuohon kuvaan verrattaessa. Se on kyllä totta että joillekin se sopii ja joillekin ei. Ite kyllä viihdyn siinä värissä, mutta enemmän tykkään kokeilla tummempaa ja vaaleampaa vivahdetta. :)

   Poista
 4. Itellä ollut tota pepperiä! on kyllä hyvä tuote! :)

  VastaaPoista
 5. Äh, punainen hiusväri haalistuu liian nopeasti eikä huvittais koko ajan olla värjäämässä :( Kiitos siis mahtavasta vinkistä, ilostuin suuresti! Terveisin Emppu, jolle hiustenvärjäys on pahe.

  VastaaPoista
 6. Itse löysin colormaskit noin vuosi sitten, kun vaihdoin väriä punaiseen, ja olen ihan rakastanut! Sävyn saa sekoittelemalla juuri sellaisen kun haluaa, ja väriä tulee just tarpeeksi. Joskus vaan on tullut levitettyä vähän huonosti, jolloin on tullut laikkuja... Mutta silloin on vika ihan käyttäjässä eikä tuotteessa:D Colormaskit raahasin mukana jopa muuttaessani ulkomaille, en halunnut ottaa riskiä etten täältä niitä löytäisi!

  VastaaPoista
 7. Ahahaa!! Pitäähän se varautua aina! :) ite oon huomannu että on tulla vähän huonosti levitettyä, on jääny vaaleita kaistoja sitten. :D on ainaki elävän näkönen jos ei muuta.

  VastaaPoista
 8. Colormaskit on kyllä punapäiden aivan ykköstuote. Itse alan tässä kohta siirtymään punaisesta pois (koska en jaksa värjätä koko ajan/boostata väriä), mutta nuo colormaskit on auttanut hirveästi väriä pysymään kuosissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ikinä ennen tätä ole kokeillut ja ihmettelen suuresti miksi. Hyvä ois ollu olla muitaki värejä hyllyssä, kun tää väri nyt on vaihtunut aina vaikka miksi tummasta vaaleaan.

   Poista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)