keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Lisää sitä misua, tiramisua

Farkkutakki-H&M
Huppari- Only
Farkut- Carlings
Kiilakorot- Seppälä
Laukku- H&MMentiin tänään tyttöporukalla, Jennan ja Terhin kanssa, kaupungille ostoksille ja sitten syömään. Pääsin viimeinkin koeajamaan uudet kiilakorot, jotka ostin Turusta kuukausi sitten! Ihanat jalassa ja helppo kävellä.

Miehän vedin Rossoon mennessä tietty ruokaöverit tilaamalla yksin jälkkäriä. Koitin puhua tyttöjä ympäri että otetaan jälkkäri kolmella lusikalla, mutta ne ei lähteny mukaan.. Yksin sitten vetelin tiramisua ja tunsin oloni vieläkin kyltymättömäksi (?).
Tytöt halusivat vielä jättää ihan kirjallista palautetta keittiölle mikä on aina kivaa, etenki jos itse saa sitä palautetta asiakkailta. Jenna kävi toimittamassa lapun ihan henk.koht. kokkipojille ja saikin silmäniskun kiitokseksi. HAhah.:D Sanoinki Jennalle ihailevani sen rohkeutta ja spontaanisuutta, itekku en oo sellanen. Siihen Jenna paukautti että siinä se syy onki miks oon sinkku.
Cheers mates!


5 kommenttia:

 1. Ärrär rohkeus missä olet :( Multa viimeks tänään kysyttiin et miksen tutustu kovin helposti.

  VastaaPoista
 2. Niin se on niin paljon seurasta kii, pystyykö tutustuun muihin. Paljon on kiinni, onko yhteistä puheenaihetta mutta sitten on niitä joitten kans klikkaa heti ku esittelee ittensä. Mua ei saa kyllä mihinkään hullutuksiin mukkaan :/

  VastaaPoista
 3. ilta... huh kun olet todella kaunis nainen heidi

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo punaiset hiukset! :)

  VastaaPoista
 5. Laura: voi kitos. Kyllä nää tuntuu nyt niin omilta. :)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)