torstai 30. elokuuta 2012

Turun ostokset+video


Farkut, Carlings
Farkut, GT
Neule, GT

Mulla kävi sellanen pikku äksidentti noita maihareita kuvaillessa, että toinen tippui maahan! Korkeutta oli se neljä metriä ja tietenkin ikkunan alapuolella on autotalli talon autoille! Onneksi kenkä ei tippunut ajoväylälle, jolloin joku tohelo ois voinu ajaa kengän päältä lähtiessään autotallista, vaan se meni sopivasti tienreunaan, ruohikkoon.

Vuorelliset rakkausmaiharit, Kookenkä

Kiilakorkokengät, Seppälä

Päiväpeitto, KodinYkkönen
Isot koristetyynyt 60cm x 80cm, KodinYkkönen


Chanel luomiväripaletti, sävy 8 Vanités
Clarins huulikiilto, sävy 7 Strawberry sorbet

Turusta lähti tällä kertaa aika paljonkin siis mukaan! Vielä täytyy vaan hankkia noihin isoihin koristetyynyihin tyynyliinat. Videolla näkyy enemmän tuliaisjuttuja. Nyt juomaan kuumaa, jotta tää yskä alkais hellittää!

Mikä oli lempi ostos?

9 kommenttia:

 1. ehottomasti nuo luumun väriset farkut ja CHANEL!!

  VastaaPoista
 2. ihanat noi viininpunaset housut. Huomenna palkkapäivä... ooo, ehkä pitäis... :D

  VastaaPoista
 3. Olipas soma video :) Uskaltaisinkohan itekin tehdä...

  VastaaPoista
 4. Heidi kuullostit alussa ihan tuksulta xD ! eli et yhtään iteltäs.. Nuo molemmat kengät oli aivan ihanat! <3 Ja voisin vaikka veikata, että äiti ja isi makso tyynyt ja peitot yms :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:
  HAhah! Kuule ihan itte maksoin. :D Kiitti sisko <3

  VastaaPoista
 6. oooo, sä oot löytänyt tollasen paidan viininpunasen paita/tunikka hommelin.. :( oulussa ei oo ton väristä :( nyyh :(( täytyy varmaa tyytyä harmaaseen/mustaan.. :o

  VastaaPoista
 7. GT:n sivustolla on vain tuo viininpunanen ja musta. Mutta Turussa noita oli neljää eri väriä, eli noiden kahden lisäksi se harmaa ja puuterin sävyinen.

  VastaaPoista
 8. heh, ton kommentin jälkeen lähdin kaverin kanssa kaupunkiin (kävin n.2vk sit viimeksi, eikä ollut sitä sillon muuta ku mustat,harmaat ja puuteri) niin nyt oli tullut niitä viininpunasiakin! ja oli pakko se ostaa! vähän olin mielissään! :) nyt olen ikuisesti onnellinen :)))

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)