maanantai 13. elokuuta 2012

"Tänää nään sällit, tää on mun vapaapäivä!"

Heips kuukkuu! Täällä vinkuääninen taskuraketti heiluttaa viiden mustelman jonoista kättään merkiksi siitä, että Simerock viikonlopusta ollaan hengissä! Ääni on painoksissa, kurkku on kipeä, yskittää ja olo tuntuu kuumeiselta. Kiitos Simerock!  <3

Ois ollu aivan hyvä ottaa Oulusta mukaan takki, mutta se kun jäi niin piti tareta hupparilla molempina vilposina iltoina (tai oikeastaan koko tän viikon ajan pitää tareta). Sain onneksi eräältä nuorelta herrasmieheltä(lue: pojalta ku ei se mikään mies vielä oo) takkia harteille perjantaina, niin se auttoi paljon.  Olin koko perjantaina Even ja sen kolmen kaverin kanssa ja olihan meillä kivaa!


(c) Marika
Petrin show oli ensimmäinen, joka mentiin tsekkaan. Oli se jäätävää näkemista jälleen! Jos joku on nähnyt Nygårdin miehen keikat, niin tietää tasan tarkkaan mistä puhun! Videomateriaalia en ees kehtaa laittaa tänne!
Stepa oli paljon parempi ku Qstockissa!! Ei se tietenkään vetäny vertoja simerock 2009 keikalle!
 Marika nauttii tyttöjen läheisyydestä <3
Illan kruunasi Jukka Poika! Kaikki oli niin mukana! Keikan jälkeen käveltiin simebussiin ja matkattiin Doorikseen ja sieltä minä Scanille kun muut valitsivat ennemmin Mäkkärin.

3 kommenttia:

 1. Jukka Pojan oisin niin halunnu kuulla -vielä joskus varmasti.

  Hauskoja kuvia, hyvä meininki paistaa niistä läpi. ;) Mutta täytyy kyllä myöntää, että oon niin super kade sinun ja Even hammasrivistöstä. 8)

  <3 IS

  VastaaPoista
 2. Niin ja toi PN on...no huh. =D

  <3 IS

  VastaaPoista
 3. Jukka Poika täyty kyllä Sanna ehdottomasti kädä katsomassa! Siitä hepusta saa niin paljon energiaa ja hyvää mieltä! :)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)