keskiviikko 15. elokuuta 2012

Simerock day 2

Tänään oon puhekiellossa, sen verran lähtee ääntä huonosti, että säästetään niitä loppujakin. :D Lämpöäkin on vähän ja eilinen kaupungilla käynti ei varmaan parantanu toipumista ei sitten hivenen-mutta mittee en kadu! Paitsi sitä, etten taida päästä lenkille tällä viikolla. :/
Mutta asiaan, eli festarikuviin!

Lauantain osalta meidän poppoo kutistu kahdella, eli hiihdettiin lavalta toiselle, välillä pizzalle ja taas festarialueelle Even ja Pinjan kanssa. Taas oli kirjoittamassa Pinjaa Miraksi, jota en ymmärrä yhtään. Koko viikonlopunkin saatoin vahingossa sanoa Pinjaa Miraksi..


Me koottiin ittemme kasaan puoli kolmeksi ihan vaan nähdäksemme kuinka Robin saa porukan mukaansa. Hellyyttävää oli seisoa tarha- ja kouluikäisten keskellä, jotka oli suurin piirtein mun pitusia fanittaen sydämensä kyllyydestä Robinia. Itekki taisin laulaa kahden biisin aikana, jotka olivat ainoat tutut kappaleet. Menetänkö kaikki lukijat, jos myönnän tykänneeni muutamasta muustakin biisistä? Eikä Veera rakas pelkoa sitten siitä, että alkaisin kotona huuattamaan niitä! :D

Robinin energiseltä ja iloiselta keikalta siirryttiin kuuntelemaan astetta raskaampaa musiikkia, Dreadicidea, jossa Pinjan pikkuveli soittaa kitaraa (oikea reunainen). Ihan jees musiikkiahan ne soittaa, vieläkun sain sanoista kii. :D Vetihän ne Frederikin Volgan ja se oli sitten ainoa, josta sai jotain selvää.

Sitten kipitettiin kuuntelemaan kattomaan Elastista, eli Fintelligenssia! Iso H:n ja Elan show oli tosi hyvä. Kyllä näkee että kun yli 10 vuotta tekee yhteistyötä, niin se on niin luonnollista olla lavalla ja saada jengi mukaan! Ei tartte koko aika kalastella käsiä yhteen ym.
Lämmitti sydäntä saadessaan kuulla vanhempaa Fintelligenssiä. Tuli niin yläasteajat mieleen. <3Nälän kourissa lähdettiin taapertamaan Ounaspaviljongilta Citymarkettiin Hesburgerille, mutta kun kellään ei ollut etukupunkeja, päätettiin ettei halutakaan hampparia. Käytiin kaupasta ostamassa yhet tasottavat sille päivälle ja sitten marssittiin Paras pizzaan. Syötiin varmaan yli tunti siellä ennen kuin palattiin alueelle kuuntelemaan Stigiä ilta kasin pintaan.

Olihan se Stig ihana. :D Mulla alko vaan säälittään sen keikan lopussa kun parikymmentä sekuntia ennen ku se lopetti, sanoin tytöille että nyt lähetään äkkiä Pmmp:n keikalle ennen kuin kaikki siirtyy sinne niin eiköhän Stig just lopettanu ja samantien kaikki lähti ryntään pois. Heippa teille. Ei jääny kukaan pyytään encorea, kuten muilla keikoilla. :D

Tällä kertaa näinki jotain Pmmp:n keikalla! Huge success! Qstockissa en nähny yhtään mitään ja kännykameralla otetuista kuvistakaan ei saanu selvää. Tällä kertaa tein siihenkin asiaan korjauksen kun otin järkkärin mukaan. Perjantaina jätin kameran kotiin, kun olin epävarma saako alueelle isoa kameraa ottaa..

9 kommenttia:

 1. kivalta näyttää!!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia ja muutenki kiva postaus! Oli kyllä taas kerran PMMP:ltä upea keikka (: Oisko mitenkään mahdollista että saisin noi kaks kuvaa koneelleni kun tuosta hetkestä ois kiva saada ihan kunnollinenki kuva? (:

  VastaaPoista
 3. Joo ilman muuta! Voin laittaa sulle sähköpostiin!

  VastaaPoista
 4. riksuti_46@hotmail.com
  tossa mun sähköposti (:
  Ja kiitos paljon,oon tosi ilonen nyt! (:

  VastaaPoista
 5. Mie taas oon niin kade sulle!! :)

  VastaaPoista
 6. PMMP-kuvat <3 :D Niillä on aina hillitön meno. Harmittaa tosi paljon kun en ite saanut kunnon kuvia Qstockissa. Mutta lauleskelin paljon mukana, ääni menee helposti :>

  VastaaPoista
 7. huomenta, pääsitkö opiskelemaan tarjoilijaksi?

  VastaaPoista
 8. CyanideSun: kiitos! Mulla ei onneksi koskaan lähde laulaessa ääni, mutta nyt viileä ilma teki tehtävänsä. :/

  Anonyymi: mistähän oot saanut tuollaisen ajatuksen kun en edes hakenut tarjoilijakouluun. :D

  VastaaPoista
 9. mitäs nytt teet? opiskelet jotain vai teetkö kokin töitä?

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)