keskiviikko 22. elokuuta 2012

Oukulla

Eilen oli jo kuumeeton päivä, joten pystyin lähtemään kaupungille sekä iltapäivällä sinne mystiselle keikalle. Kolme tuntia Ainolan puistossa heilumisen jälkeen illalla mitatessani lämpöä oli kuume taas palannut. Ei ehkä olisi kannattanutkaan lähteä ulos. Tästä mystisestä keikasta tullaan vielä puhumaan täällä, joten malttakaa ootella. Tässä on rästiin jääny niin paljon julkaisemattomia tekstejä, että pyrin olemaan ahkera näiden tekstien osalta, kun kerta täytyy nyt vaan maata..

Mutta se niistä reaaliaikaisista kuulumisista, joten siirrytään viime viikon tiistaihin kun lähdimme Reetan kanssa Rovaniemellä ollessamme Ounasvaaralle.


Idea Oukulle lähtemisestä tuli extempore ideana ja se reissu kyllä kannattikin. Ilma oli niin kirkas ja lämmin. Käytiin aluksi ottamassa vaan maisemakuvia, jonka jälkeen katsottiin paljonko hiihtohississä istuminen maksaisi yhdeltä kierrokselta. Hinta oli 8€/nenä ja pienen tuuminnan jälkeen päätettiin ottaa riski ja hypättiin hissiin istumaan. Laittakaa vaan ens kerrallaki kaks korkeanpaikan kammoista neitiä istumaan vierekkäin..

Maisemia oli paljon kivempi katsoa liikkuessa kuin vain paikallaan seisten. Tosin hieman pelotti olla siellä korkeuksissa. Reetakin lisäsi vielä vettä myllyyn sanomalla, että otetaan tää turvakaari pois niin on jännempää..Ihme tyyppi, no se onki mulle sukua. :D Olin jo tekemässä tänne videota, mutta se oli niin urpo. Reetan ääntä ei hirveesti kuullu ku tuuli jne... Meille kummalleki riitti yksi kierros tätä hurjan nopeaa ajoa, mietittiin että kuka voi lähteä tuohon hommaan viiden kierroksen ajaksi?


Tiistaipäivän purku jatkuu taas Jätkänkynttilän sillan ja syömisen merkeissä seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)