maanantai 27. elokuuta 2012

LaivallaTurku-Maarianhamina-Turku -risteilyllä oltiin tänään isosiskon+avomiehen sekä äitin ja isän kanssa. Aamu puoli ysiltä oltiin lähtöselvityksessä, jonka jälkeen päästiin nousemaan laivaan. Käveltiin rappuset suoraan ylös kannelle katsomaan maisemia. Aurinko paistoi kirkkaasti ja lämpimästi, mutta kova tuuli iski inhottavasti ja sekoitti mun hiukset etten nähnyt eteeni laisinkaan.

Ainoat ohjelman jotka katottiin olivat lapsille suunnatut Ville Viking-show sekä Taikuri Kim. Taikuri osuus oli paras hyvän huumorin ja mukaansatempaavan ohjelmanumeron vuoksi.

Maarianhaminaan saapuessamme vaihdoimme suoraan paluulaivaan. Kolmelta kokoonnuttiin ruokasaliin, buffettiin. Se oli koko reissun kohokohta. Nälkä oli ihan mieletön jo tuossa vaiheessa, vaikka oltiin juotu kaakaota ja mehua (niinpä, mehua!) siinä puolenpäivän aikaan. Laivan buffet on vaan niin upea kokonaisuus kaikkea erilaista tarjottavaa, että välillä teki ihan tiukkaa jaksaako hakea alkuruoan jälkeen pääruokaa. Olin ainoa meiän porukasta joka ei santsannu ja se oli ihan viisas päätös.
Ruokailun jälkeen mentiin levähtämään hyttään, joka ostettiin paluumatkalle extempore. Mie olin kyllä sitä vähän vastaan, sillä en mie lähteny sinne levähtämään. No niin me tunti sitten nukuttiin, tosin mulle ois riittäny se puolituntia, mutta onneksi äiti ehotti mulle että jos muut jää nukkuun niin lähetään me jo (taas) shoppaileen.
Tax freesta löysinkin vaimolle jotain ihanaa, jälleen, sekä itselleni muutaman super kivan jutun! 

4 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! :) ja muutenkin aivan ihana tää sun blogis <3! :))

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 2. Ihan, kiitos! :)
  Täytyy tulla vierailemaan sunki blogissa :)

  VastaaPoista
 3. ja sinähän et sikareita polta! ite poltin tossa yhden kirsikkasikarin. se oli kreikasta :P

  terveisin viekas sikarin imijä

  VastaaPoista
 4. oon viimeksi ysi luokalla maistanu vaniljasikaria. tuo oli ihan sika pahaa!!

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)