maanantai 20. elokuuta 2012

Kesäreissun ostoksia

Vaihteeksi oli tämäkin jäänyt luonnoksiin pölyttymään! Anyway, tässä Turun suunnalta löytyneitä ostoksia heinäkuun lopulta!
Puman super pehmeä huppari -50%.

Tampereella pysähtyessäni ennen kuin jatkoin matkaa Turkuun, käytiin Lenun kanssa pyörähtämässä kaupoilla. Löysin Stadiumista ihan parhaat juoksuhousut, jotka tukevat hyvin vyötärön alueelta ja pysyvät hyvin jalassa.

Tampereen Cubukseen oli juuri rantautut erä ihanan värisiä farkkuja, jotka hetken tuumailun jälkeen ostin. Näistä on tullu mun lempi housut! Kivaa vaihtelua iänikuisille deminsiniselle farkuille!

Raumalta löysin Kookengästä -60% alessa olleet valkoiset peeptoe ballerinat (jotka ovat edelleen käyttämättömät, hups). Turun yhdeltä kirpparilta löyty kauan haettu hapsulaukku, joka otti Qstockin ekan päivän jälkeen vähän iskuja pudottaen muutaman hapsun. Samaiselta kirpparilta löysin Rayban aurinkolasit sekä kynsienhoitosetin.
 Huima kirppislöytö Turun kirpparilta! Kuolleen meren kynsienhoitosetti, jossa mukana tuli vartalovoide, buffausviila, kynsinauhaöljy ja kynsiviila! Pari vuotta sitten Turun kauppakeskuksessa oli naisia, jotka esittelivät tätä tuotetta. Kädet ja kynnet tuntuivat sekä näyttivät niin pehmeiltä ja kiiltäviltä heidän tehtyä hoidon. Silloin tätä pakettia ei raskinut ostaa sillä se maksoi 60€. Nyt joku oli laittanut täysin käyttömättömän paketin myyntiin 8 €:lla!!
Ihanat kakkumuoti tuli ostettua jostain Rauman ihanasta pikkuputiikista. Näihin vois laittaa näin syksyn tullen myös tuikkuja palamaan. :)

Veeralle tuliainen <3

ps.Turkuun on uudestaan lähtö perjantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)