keskiviikko 15. elokuuta 2012

Heidin tiistaipäivä

Mun normaalilämpö on yleensä 34.9-35.5 'c. Olo tuntui kurjalta, mutta mittari näytti kovasti että oisin terve. Aloin siis valmistautumaan kaupunkipäivälle pikkuserkun, Reetan kanssa joka on rantautunut Oulusta vanhempiensa luo.

Katos isosisko siellä Turussa, mitä se äiti on mennyt tilaamaan tuonne seinälle! Kuulemma aina kun sillä tulee meitä tyttöjä ikävä, niin se avaa vaan tämän huoneen oven niin tytöt on kotona.Siinä odotellessani kävin kuvaamassa takapihalla kukkia ja kiikkumassa katolle. Kohta Reetta hurrauttiki pihalle ja lähdin tulemaan tikapuita pitkin alas.


Ajettiin ensin Ounasvaaralle kuvailemaan maisemia, mutta päädyttiin vielä ihastelemaan maisemia paremmin istuuntumalla lasketteluhissiin. :D Laittakaapa kaks korkeanpaikankammosta istumaan vierekkäin niin hyvä tulee..

Siitä suunnattiin yliopistolle Reetalle uusimaan jäykkäkouristusroketta.


Molemmilla kurni vatsat sen verran kilpaa, että vietiin auto Anttilan parkkihalliin, josta käveltiin Pohjanhovin rantaan kuvailemaan.
Kuvat otettua tiemme vei Amarilloon.
Oltiin niin täynnä, että shoppailusta ei meinannu tulla mitään! Aika hyvin me kuitenkin kierrettiin Revontuli, Rinteenkulma ja Samppari. Ginasta löysin aivan ihanan--(sanaa hakien) syyspusakan jonka aion käydä huomenna ostamassa. Vilastakin löytyi ihania syyspaitoja! Ihana kun tulee syksy!

Käytiin vielä Makuunissa vuokraamassa leffa Like crazy ja moikkaamassa iloista Eevaa.
Ajettiin sitten meille Muurolaan kevyiden leffaherkkujen saattelemana.
Voisin sanoa, että tapahtumarikas päivä takana!

Illalla mittasin lämmön kun ei olo tuntunut kovin kaksiselta.. Sehän näytti sitten kerralla enemmän ku aamulla. En silti kadu, että lähin hoipertelemaan kaupungille puolikuntosena. Kerrankin oli upea sää!Selvennykseksi vielä, ettei mulla ole lukion jälkeen noussut kuume yli 37. Ennätys on ollut 38 astetta.

Tässäpä minun tiistaipäiväni! Teen tarkemmat postaukset kuvineen päivineen näistä kohteista. :) 

7 kommenttia:

 1. Heippa!

  Onpa täällä paljon ihania kuvia! Tosi hauskaa, kun tän blogin avulla pystyy seuraamaan kuulumisia niin hyvin :) Toivottavasti nähdään piakkoin! Nyt elokuussa ei päästä käymään siellä päin, mutta täytyypi katella jos syyskuussa tullaan sinne sukulaisten 50-vee juhliin niin pyörähdettäis vaikka sieltä Oulun kautta Joonaksen kanssa :)

  Terkkuja!<3
  T. Laura

  VastaaPoista
 2. Voi että se ois ihanaa! Ollaan kuulolla jos satun oleen Rollossa sillon. :) tuleeko Taavi-koirakin? Voi vitsit se on söpö siinä kuvassa!

  VastaaPoista
 3. Joo mä laittelen viestiä :) Joo Taavi on (valitettavasti) otettava mukaan ku se on niin pieni vielä :D onhan se söpö, mutta aikamoinen tuholainen hereillä ollessaan! No, kait se viimestään kahden vuoden ikäsenä rauhottuu..

  T. Laura

  VastaaPoista
 4. Heh, Kyllä se kovalla ja ahkeralla kasvatuksella oppii yhtä ihanaksi ku omistajansa on ;)

  VastaaPoista
 5. Mitä söit Amarillossa? näytti tuo kuva niin hyvältä :D

  VastaaPoista
 6. Söin Hill Billy's Chickenin. Vaihdoin vaan uuniperunan crispy slice- perunoihin. :) voi pojat oli hyvää!

  VastaaPoista
 7. Olipa ihana kun kävit kommentoimassa :) kiva saada kommenttia joltakin Oululaiselta, kun juuri vasta sinne muutin :D

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)