tiistai 28. elokuuta 2012

Ensimmäiset cappuccinot

Tiemme vei lauantaina shoppailujen päätteeksi ihanaan Aurajoen rannalla sijaitsevaan Art caféen, jossa viimeksi tuli käytyä toissa kesänä. Isosisko kävi  tilaamassa meidän porukalle juomat ja pienet herkut ja luotin lujasti siihen, että saan itselleni herkullisen kaakaon. Kuinka ollakaan koko seurue saikin cappuccinot. Minä ja kahvi -kuuma kahvi, ei sovita yhtään, mutta sokeripalan laitettuani kupin pohjalle se maistuikin todella hyvältä! Ihanintahan tuossa juomassa oli tuo koristelu. :)

5 kommenttia:

 1. Turku <3 Cafe Art on kyllä ihana, varsinkin noista cappuccinoista olen kuullut pelkkää hyvää!

  VastaaPoista
 2. ihana tää sun blogi! kiva aina lukee, ku sulla on paljon kuvia, keep going !

  http://jasminvivian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Riikka:
  Musta tuo on niin kivalla paikalla. Oli kiva lisäys tuohon kahvitteluun kun teatterin porukkaa liiteli siinä ympärillä. :)

  Jasmin:
  Voi kiitos. Mukava kuulla! :)

  VastaaPoista
 4. Mä en oo koskaan tajunnu kahvinjuontia, mutta tässäpä idea miten siihen vois pikkuhiljaa totutella :) Millasta kaakaota kyseisessä kahvilassa saa? Voi kun kahvilat on ihania, mutta käyn niissä liian harvoin.

  VastaaPoista
 5. Kaakao on samaa mitä muissaki "tasokkaissa" kahviloissa. Eli ei mitään euron vesikaakaota vaan kuumaa maitokaakaota. En oo aivan varma saako. Tuolta makukaakaoita. :)
  Mie en kans ymmärrä silleen kahvon päälle. Psaan kuulemma keittää hyvät kahvit, mutta musta se maistuu aina yhtä pahalta. Eri asia on kylmät maitokahvit. :)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)