torstai 9. elokuuta 2012

Emmi tuli kylään

Viime perjantai-ilta huipentui siihen kun rakas lapsuudenystävä Emmi tuli Ouluun sukulaisiin! Ollaan tutustuttu tarhassa ja ala-asteen ekan luokan puolessa välissä meidän tiet erkani Emmin perheen muuton yhteydessä. Oon tottunu jo niin pienestä sanomaan Emiliaa Emmiksi, sillä tarhassa siitä tuli kutsumanimi (?) :D Luulen sanovani Emiliaa aina Emmiksi. Lopettan sen sitten kun Emmi mua pyytää. :) Kuitenkaan meidän ystävyys ei päättynyt muuton jälkeen, silläkirjoteltiin vaihdellen kuulumisia. Jossain vaiheessa ei kuultu toisistamme vuosiin, sillä mulla ei ollut uutta osotetta. No, sitten tuli taas tältä tytöltä osotteenmuutoskortti ja peruna(=perus)postinkulku jatku ja nähtiinki jopa yläasteella.

Meillä on yhteisenä "näkemisentekijänä" meidän iskät, jotka on samalla alalla. Joskus ollaan yhteisillä liittokokouksilla käyty treffaamaassa tai muuten Helsingissä tai Rovaniemellä. Yks vakiotapahtuma on ollu festarit Rollossa. Tänä vuonna tosin Emmi ei sinne tuu, miten mie selviän ilman mun vakiofestarikamua? :(
Se on erityistä, että vaikkei keretty kauheen kauaa tutustua toisiimme pienenä, niin silti meidät tiet ei katkennu niin kuin olisi voinut olettaa. Se on kans niin ihanaa, että tietää mistä toinen tykkää ja toinen tuntee toisen luonteen ja peruspiirteet ystävänä eikä vain kaverina.

"Äidin kasvimaalla, raparperin alla.."

Aina kun me nähdään me papatetaan koko ajan, kerrotaan uusimmat juorut niinku kunnon leidit tekee, nauretaan, ollaan samaa mieltä ja tuntuu kuin toisen ois nähny joka päivä eikä puolivuotta sitten. On helppoa vain olla toisen seurassa. Se toinen kyllä ymmärtää.  Sitalle juuri tätä sanoinki.Me istuttiin vähän aikaa meillä perjantaina ja lähdettiin sitten kävelemään vihreä tölkki ja leivänpala laukussamme Ainolan puistoon. Illan mittaan tuli todella kaunis värimaalaus taivaalle, jota vasten hääparia oltiin kuvaamassa.


2 kommenttia:

 1. Vau minkä värinen taivas!! Upea!

  Ystävyys on kullan kallis asia. <3

  <3 IS

  VastaaPoista
 2. Jee oli parasta<3 Voispa nähdä vaikka joka päivä!

  -Emmi

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)