lauantai 14. heinäkuuta 2012

Visakortti vinkuu

Eilen oli melkoinen shoppailupäivä. Mun piti kattoa mekkoa serkun huomisiin rippijuhliin, korkokenkiä, äitin ja Josefiinan synttärilahjaa, meikkejä...

Käytiin Emilian kanssa Anttilassa katsastamassa siellä meikkivalikoima ja siinä samalla sovittelin sen seitsemää mekkoa. Liikkeestä löytyi ihana valkoinen mekko, mutta se oli aivan liian iso eikä ollut enempää kokoja tarjolla. Eräs korallin värinen yksilö oli aika kiva, mutta siinä mättäs se miltä se näytti takaa... Sitten kokeilin ihan täydellä läpällä kukkamekkoa, joka olikin aivan liian ihana jätettäväksi hengariin roikkumaan!!!

Anttilasta mentiin Kookenkään kattomaan kenkiä. Yhdet ihanat nudekorkkarit meinas lähteä mukaan, vain meinas siitä syystä että oikean jalan kantapää pyrki koko ajan kengästä ulos niillä kävellessä.. Tietty niihinkin ois voinu ostaa sen kantalapun, mutten jaksanut. Siitä marssittiin Pukumieheen äitille ostamaan synttärilahjaa ja sieltä Stockalle. Vilasta lähti mukaan valkoinen bolero. Seppälästä lähti alusvaatteita ja muuta pientä. Vielä piti sateenvarjo käydä metsästämässä sillä ulkona alkoi mieletön vesisade.

Kaikenkaikkiaan sain kaiken mitä lähdinkin hakemaan, paitsi niitä kenkiä. :D Toivottavasti Emilialla tai Josefiinalla on lainata mulle joitaki kenkiä, eihän ne juhlat oo vasta ku HUOMENNA klo 10!


Image and video hosting by TinyPic
P.S. Hiuksista tuli superihanat!

3 kommenttia:

 1. Oi että tuo mekko on aivan hullun ihana! Ja oot kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Mekko on kyllä mahtava valinta! Jännä, miten sitä kammoaa juurikin noita kukkakuoseja, mutta sitten kokeiltua ne saattavatkin olla tosi ihania. Miekin tilasin Ginalta uuden mekon, kuosina värikkäät ja suuret kukat. En olisi ikinä uskonut, että laittaisin sellaisen päälle. Se on kuitenkin tällä hetkellä niin mun lempparivaate! Siksi kiroankin tämän kylmän ja sateisen kesän! :/
  Todellisuudessa tuntui, ettei mun uusi vartalo pääse oikeuksiinsa vanhoissa teltoissa, ja siispä huomiset rippijuhlat olivat hyvä hetki panostaa! Yritän olla viemättä huomiota pikkuveljeltä. ;)

  VastaaPoista
 3. Ess'i:
  Tuosta tuli kyllä tämän kesän lempimekko, kunhan säät suosis käyttää sitä! Kiiiitos :)

  Sallamari:
  Niitä kesäkelejä tosiaanki odotellessa! Oon hirmu onnnellinen sun puolesta kun oot saanut ns. Uuden vartalon! :) <3Haha ja se voi hyvinki olla että sun veli joutuu kilpaileen huomiosta sun rinnalla. ;)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)