torstai 12. heinäkuuta 2012

Speak up Sport tracker


♥   Stig- Stigidilaatio   


Mun lenkkimittarina toimii kätevä Sport Tracker. Puhelimessa oleva ohjelma on helppo käyttöinen  ja mikä parasta, lenkillä ollessa ei tartte kantaa kuin yhtä laitetta mukana, josta voi kuunnella musiikkia, seurata lenkin kestoa, matkaa, nopeutta ja kalorikulutusta. Lenkin aikana sekä jälkeen näkee kartasta minkälaista reittiä kulkee! Sovellus on ilmainen, joten ladatkaa se ihmeessä puhelimeen!
Huom! Se toimii iPhonen lisäksi myös Nokian puhelimessa (en tiedä Samsungista).
Mulla saattoi ennen kulkea askelmittari lenkkeillessä, mutta sen ärsyttävä naps-ääni joka ikisen askeleen kohdalla rupesi ärsyttämään eikä se niin tarkkakaan ollut, sillä mittasi matkat askeleen pituuden mukaan ja "askeleita" sai helposti vain hyllyttämällä itseään. :D haha, sitäkin saattoi tapahtua..

Mutta tässä pitkästä aikaa vähän taulukkoa viime viikkoisista lenkkeilyistä. Rovaniemellä ollessani nautin lähteä hiljaiselle tielle, jossa ei tule pahemmin ketään vastaan, vain autoilijoita. Yhteksi (tai no eikö se koko kesä oo ollu yhtä vesisadetta??) päiväksi oli luvattu vesisadetta, mutta kun hetken näytti ilma selkiintyvän hyppäsin mun lenkkareihin ja lähdin painelemaan toiveena käydä 14km lenkin, joka puolittuikin sillä vesisade iski päälle ja koko tule matkan sitä vettä tule myötäpäivään..

to 28.6.2012 kävely 4,0km, juoksu 3,5km

pe 29.6.2012 juoksu 5,37km,  kävely 6,0 km

su 1.7.2012 kävely-juoksu 7,26km

pe 6.7.2012 kävely 9,53km

la 7.7.2012 juoksu 7,18km

ma 9.7.2012 kävely 14,80km4 kommenttia:

  1. Toimii myös samsungeissa! :)

    VastaaPoista
  2. Oli pakko kans ladata Samsungiini ja on kyl ihan huippu sovellus! Kiitos kun kerroit tästä, nyt lenkkeilykin muuttu vielä mielenkiintosemmaks kun saa jonkunlaista osviittaa siitä paljonko kuluttaa ja kuinka pitkiä lenkkejä vetää! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva ku pystyin auttaan! On se lenkkeily eritavalla kiinnostampaa ku pystyy seurailemaan, kuinka homma kulkee vai kulkeeki ollenkaan. :D

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)