tiistai 31. heinäkuuta 2012

Qstock day 2 Stam1nan pojat kävi vähän saunomassa ;)

 Lauantainakaan ei oikein päässyt ajoissa festarialueelle, syystä en tiiä... saatto vähän ehkä väsyttää??
Eve pesueineen lähti yhen maissa, joten pistettiin Veeran kanssa hösseliksi ja parin ufoshotin jälkeen lähdettiin astetta kevyemmissä vaatteissa tällä kertaa liikkeelle. Ilma oli entistä aurinkoisempi ja porukka punasia ku ravut!
Lauantaina kävin kuuntelemassa kaikesta huolimatta aika montaakin bändiä. Piti kai ottaa vähän takas perjantain menetetyistä esiintyjänäkemisistä.
Musasaldo oli näinkin suuri katrainen: Jukka Poika (aivan huippu), Stam1na, Apulanta, Stepa, Chisu, Martti Servo & Napander (sinä ja sinun ufo tarjosi kaakaon- kiitti mulle riitti. :D), Ruudolf ja Karri koira sekä Roxette(jäin kaipaamaan I wish I could fly-biisiä).

Lauantai oli ehdottamasti paras päivä! Kaikki välttyivät suuresta hellepaahtesta auringonpistoksitta, kenenkään haavoja ei tarvinnut paikata suukko ja sydän-laastareilla, tosin mun inkkarilaukusta oli lähteny muutama hapsu perjantainriennoissa. :/ Ilotulituksen jälkeen istuttiin vielä hetki ja jatkettiin matkaa hyvässä seurassa Apolloon!

2 kommenttia:

 1. Mahtavia festarikuvia! Oli varmaan hauskaa!!

  Mulla olis yks toive: voisitko kertoa hyvän kesämenun alku-, pää- ja jälkiruokineen. Toivoisin että siihen sisältyisi kalaa, mutta muuten saat vapaat kädet. Olisin todella onnellinen tästä! Olet loisto kokki. :)

  Ps. Söpö se sinun uusi laukku

  Minni

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että pääsit festareille, itekkin oisin halunnut mennä mutta työt estivät sen :(

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)