tiistai 10. heinäkuuta 2012

Synttäripäivällisellä

Hei!
Tää tyttö tuli sunnuntaina 2½ viikon Rovaniemi-reissulta viimeinkin Ouluun! Ihanaa olla taas kotona!

Tänään vein mun "vaimon" syömään Oskarin kellariin. Veeran synttäreitähän juhlittiin vaja kuukausi sitten, mutta annoin vasta nyt synttärilahjan ruoan merkeissä. Olin keväällä kyseisessä ravintolassa työharjoittelussa ja sieltä saamani lahjakortti tuli nyt sopivasti käyttöön. Oskarin kellari oli aiemmin Rautatientorilla, mutta sijaitsee nykyisin Uusikatu 26:ssa 2.kerroksessa.


Valittiin listalta yhteiseksi alkuruoaksi etanapannu valkosipulikuorrutteella. Voi taivas miten hyvää se leipä ja etanat oli! Veera maistoi niitä ensimmäistä kertaa ja oltiin molemmat hirveen ylpeitä siitä, että Veera pystyi syömään etanat!

Pääruoaksi minä otin paahdettua kanaa kahdella kastikkeella (limebearnaisea sekä madeirakastiketta).


Veeran silmään osui listalta surf & turf
(160 g mureaa härkää sisä/ulkofilee, paahdettuja jättiravunpyrstöjä ja lime-bearnaisekastiketta).

Voi pojat että oltiin mielissämme! Syötyämme kipitimme kassalle ja pyysin pomon paikalle. Pojat silloin sanoivat keittiöllä, että mun pitää tuua vaimo joku kerta näytille. Tällä kertaa vain pomo näki Veeran, sillä oli ainoana töissä. Ensi kerralla sitten. ;)Jatkettiin vatsat pyöreinä ja ylänapit avattuina shoppailemaan juoksuhousuja, mutta sopivia ei löytynyt. Veera teki munki edestä sitten ihania löytöjä, kuten D.K.N.Y:n kellon! <3
Tämä oli täydellinen päivä ja sellaisena jatkuu vielä iltaan saakka, sillä naukkaillaan hieman viiniä ja Jenna tulee kylään/yökylään. Se selviää sitten. :)

3 kommenttia:

 1. Nam! Maistuis! :)

  Vai vaimo näytille...vähän ku repeilin. =D

  <3 IS

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hyvältä ! Ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:
  joo :D

  Anonyymi:
  Kiitokset <3

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)