maanantai 16. heinäkuuta 2012

Aleksin rippijuhlat

Huh huh! Se on aivan varma että ikinä ei ole ollut näin monia kesäjuhlia, kuin tänä kesänä. Mutta ihanempaa on nähdä rakkaita sukulaisia iloisissa juhlissa kuin hautajaisissa.

Sunnuntaina oli Aleksi- serkun konfirmaatiopäivä. Oli niin onnekas sattuma, että koko päivän paistoi aurinko! En ole ikinä ollut niin mielissään kirkossa kuin eilen olin. Pappi oli todella hauska (nainen näes), eikä tippaakaan saarnaajan suuntainen. Lopussa nuoret esittivät laulun, jossa urkujen sijasta oli muut soittimet kehissä.
.


Tilaisuuden jälkeen otettiin muutamat kuvat ulkosalla, jonka jälkeen lähdettiin ajamaan juhlapojan kotia päin.

Tarjolla oli aluksi mummun maalaamissa kulhoissa lohikeittoa,jota kävin santsaamassakin.  ;) Ruokailun jälkeen seurusteltiin serkkutyttöjen kanssa törkeesti vallattuamme Aleksin huoneen. Piipahdettiin myös ulkona sulattelemassa ruokaa kuvailujen muodossa. Pian tuli kutsu kahville ja kakuille. Ensimmäisellä hakureissulla kaikki kakkuset ei mahtunu lautaselle ja ensimmäisen kierroksen jälkeen olin ihan täynnä.. :/ Vähän piti antaa taas vatsan vetää pari hengähdystä väliin, ennen kuin pääsi täytekakun ja vadelma-juustokakun kimppuun.Aivan ihanat juhlat selätetty ja nyt voi taas pitää kakutonta-viikkoa, vaiko hetkinen, onko se ihan absurdi toteamus? Mulle se taitaa olla. :D

Aurinkoista maanantaita!

5 kommenttia:

 1. Moi! Hyviä kuvia! Naurettiin yhdessä Annikan, Riikan ja Peten naamoille. :D T. Aleksi :)

  VastaaPoista
 2. Joo päätin sensuroida ne, jos eivät halua täällä esittäytyä. :)

  VastaaPoista
 3. Tutun näköinen kirkkosali. Tuolla on itsekin useaan kertaan oltu, kun siellä käytiin omat rippikouluoppitunnit ja monet kerrat oon ollu siellä isosen toimissa.

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköistä porukkaa ! ;)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)