tiistai 26. kesäkuuta 2012

Yöttömän yön saldo

Tultiin Muurolasta kaupunkiin neljän aikaan ja aikamme oltua täällä Even ja Villen luona lähdettiin Heselle. Hävisin siinä ruokataistelussa 1-2. Mulla ois tehny mieli jotain muuta ku Heseä, mutta ei siinä auttanu muu ku lähteä Prismaan syömään.

Siitä lähdettiin Even kanssa shoppailemaan Samppariin, jossa olikin hillitön jono, ei pelkästään kauppoihin vaan Idols voittajan Diandran nimmarijakopisteeseen.  Jono oli oikeasti todella pitkä. Kun oltiin nähty Didi, alettiin koluta liikkeitä läpi. Sampparista siirryttiin Rinteenkulmaan ja Revontuli kauppakeskukseen.

Mulla oli aikomus löytää juoksu/lenkkitakki, juoksuhousut, urheiluliivit ja kivoja kesäpaitoja. Triumphiin päästyäni satuin näkemään Sitan. Kiitos sulle aurinkoisesta ja kivasta palvelusta! :) Puoli ysin jälkeen lähdettiin takaisin Even kotiin mukanani muutama pussukka.


3 kommenttia:

 1. Pisti silmään nuo siun urheiluliivit. Ite ostin samanlaiset talvella ratsastukseen/lenkkeilyyn ja täytyy sanoa, että hyvät ovat. Muita en enää suostu käyttämään. Hinta/laatusuhde kohdillaan, joten hyvän valinnan teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla että oon sijottanu hyvään tavaraan rahaa! Kerran se kirpasee, mutta taattu kestävyys ja pito saa mennäkin sen edelle. :)

   Poista
 2. Burgeri palaa veivaamalla kuntopyörää!

  -JAK, Oulu

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)