keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kurkistus lahjakääreiden sisälle

 Hei! Muutamia kiinnosti tietää, mitä sain valmistumispäivänäni lahjaksi. Laitan TOP 5 esille.

Paras lahja on uusi lompakko, D.K.N.Y-merkkinen. Kiitos isosisko! <3 Nyt saa melko resuinen Marimekon pussukkalompakko hypätä kesälaitumille ja hieman pidemmille lomille, sillä oon niin rakastunut tähän uuteen lompakkoon! Sisälle mahtuu iPhone ja kotiavaimet. Toimii siis näppäristä iltalaukkuna!
**
Kauan toivottu, tosin kenellekään siitä hiiskumatta, Alvar Aallon kirkas vaasi. Odotan innolla, että tulppani-aika tulee, ja saan nostaa ison nipun tulppaaneja tähän vaasiin!
**
Muutama kuukausi sitten aloin kovasti jo kyllästyä entisiin ruokalautasiini. Arabian tummansininen on jotenkin tullut tiensä päähän ja olen ajatellut myyväni lautaset pois. Vanhojen lautasten tilalle valitsin valkoiset ja vaihtelun vuoksi ei-niin-tavallisen-muotoiset-lautaset, eli vähän tuonne á la carte puolelle suuntautuvat suorakaiteen malliset lautaset.

**
Ruokakirjoja tuli (odotetusti) paljon ja kaikki olivat erilaisia! Eniten mua kuumottaa tuon kakku-kirjan lisäksi sushi-kirja! Kenties kokeilen siitä joitain villejä susheja ja vinkkaan täällä sitten niistä! ;)
**
Heh, nyt on mullaki lihanuija! Putken sisällä on sisustustarra tekstein " Kitchen -open 24 hours-".
**
Lahja-arsenaaliin mahtui niin taulu, pyyhkeitä, pussilakanat, koruja, muita astioita että lahjakortti ja rahaa.

1 kommentti:

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)