perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kesän treenikausi avattu!

Mukavaa perjantaita! Lomaillessa menee päivät ihan sekaisin ja musta tuntuu ihan maanantailta!
Saavuttiin eilen siskojen ja toisen poikaystävän sekä tietysti Sulo-koiran kanssa mun luo Ouluun.

Koitettiin mun kämppiksen kanssa aloittaa mun osalta, ja samalla hänenkin, juoksukausi tuossa toukokuussa. Kerran saatiin käytyä 7km juoksulenkki ja siihen se sitten jäikin. Harjotteluiden työajat meni ristiin, mie sairastelin ja sitten tuli tuo käsivamma. Salaa olin jopa onnellinen ku ei päässy sille rääkille :DTänään kun muut vielä nukkui, lähdettiin käymään juoksulenkillä. Ilma oli tosi hyvä, että oli helppoa hengittää. Mulla vaan on treenaamista vielä tuon hengitystekniikan kanssa. Nyt tosin meni jo paljon paljon paremmin kuin viimeksi. Ei alkanut yhtään pistään rintaa tai vatsaan, mutta päähän kylläki ja tuntu hieman huippaavan. Otettiin  välillä pieniä ja muutamia kävelypätkiä ja siinäkin askel oli reipas.

Tavoitteena on nyt käydä kolme kertaa viikossa tuo lenkki, ehkä jopa salille uskaltaudun lähteä ja sitten kotona jumppailen/jumppaillaan. Sovittiin että tän kesän aikana multa lähtee se viisi kiloa. Mutta mie koitan kyllä saada hiukan enemmän pois että kehtaa hillua bikineissä julkisesti. Tähän asti ku otan mielummin meidän parvekkeella aurinkoa.

Liikunnan lisäksi sovittiin yksi-kaksi herkuttelupäivää. Muutenkin vähän listataan mitä tulee syötyä ja tarkkaillaan vähän parempia ravintoarvoltaan sisältäviä ruokia. Kesällä on helpompi syödä kevyemmin ja terveellisemmin, koska raaka-aineet ovat tuoreempia. Olen suuri vesipitoisten hedelmien ystävä ja erityisherkkuani on vesimeloni. Haluan syödä paljon eri meloneja ja mansikoita sekä itsetehtyjä smoothieita kesällä. Tietty sinne kuuluu grilliruokakin (totta kai), mutta pitää senkin kanssa ottaa maltillisesti.

Jäin Sulon kanssa hengaileen kun Jukka lähti salille ja siskokset lähtivät shoppailemaan keskustaan.

Saatteko te enemmän motivaatiota liikuntaan ja kontrolloitua syömistä paremmin kesällä? Onko teillä tavoitteita tälle kesälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)