perjantai 29. kesäkuuta 2012

JuoksuHeidi täällä ilmottautuu

Vähän on lyöny takapakkia mun ja Veeran juoksuprokkis. Heh, ja suurin hidastemakkara siinä jutussa olen minä. :D Juoksu ei toisaalta oo sellanen laji, josta nautin mutta se on tehokkaampaa kuin kävely ja siitä saa kunnon hien päälle! Veera on kunniakkaasti käyny juoksemassa ja salilla, mie oon vaan nyhvänny.
Nyt täällä Rovaniemellä ollessani päätin ottaa jonkun sarvista kiinni ja alkaa juoksemaan, tarvisin kyllä mun piiskuria kannustamaan.
Eilen käytiin Even ja Sulon kanssa juoksemassa meidän mökille. Eve tuli autokyydillä sieltä takaisin kotiin ja mie juoksin. Kello oli siinä vaiheessa 23 kun tulin kotipihalle naama punasena ja hikisenä. Mikä ihana fiilis oli sen jälkeen! Yhteensä matkaa tuli 7.5km

Tänä aamuna lähdin 6km juoksulenkille. Topin päällä oleva takki oli ihan liikaa, sillä aurinko porotti lämpimästi.
Illan aikana aikomus heittää vielä pieni lenkki. Koitan pitää tätä innostusta yllä ja päästä joskus elämässäni bikinikuntoon. Miten tässä tuntuu että kaivan vain syvempää ja syvempää hiekkakuoppaa. :D


Eilen alkoi karkkilakko, tai no ei saa sanoa lakko koska silloin iskee himot eniten päälle. Minähän en karkkia syö, paitsi vaahtokarkkia ja niitä sieniä, mutta suklaa ja leivokset ovat ne pahimmat! Mummulassa osasin hienosti kieltäytyä suklaamunista sanoen olevani lakkoilemassa. Koitan nyt välttää perunaa( paitsi sormet syyhyten odotan uusiapottuja, makkaran ja voikastikkeen kera), ja muita "haittaruokia". Koitan opetella myös maidonjuontia. Tänään oonki vetäny maitoa jo neljä lasillista.


Tänään sattu pikkuhaaveri takapihalla kun oltiin alkamassa ottaa aurinkoa Even ja Sulon kanssa. Sytytin hyttyskiekon pikkujämiä LASILAUTASEN päällä, johon ne oli kerätty. Kävin sillä siitä tovin päästä hakemassa postin laatikossa ja kun palasin, lautanen oli räjähtänyt! Siinä keräillessäni palasia pöydältä ja rallien päältä, astuin pienen sirpaleen päälle. mutta sain sen onneksi kiskastua jalkapohjasta pois. Ai.

7 kommenttia:

 1. Mulle tulee aina huono omatunto ku mummun luona kieltäydyn herkuista! :(

  VastaaPoista
 2. Jenna: tekee niin pahaa kieltätyä suklaasta. :/

  VastaaPoista
 3. ei sun tarvitse yhtään laihduttaa. olet tosi ja kaunis. sulla on tosi hyvä vartalo

  VastaaPoista
 4. anonyymi:
  Kiitos <3
  Mutta kyllä mun täytyy. :)

  VastaaPoista
 5. Sait itsellesi juuri uuden lukijan. Blogisi on ihanan iloinen ja sitä on kiva lueskella!:)

  VastaaPoista
 6. Jaana:
  Voi ihana kuulla ja tervetuloa lukijakaartiin mukaan! <3

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)