perjantai 29. kesäkuuta 2012

Inarissa juhannuksena


Norjan matkan viimeisiä päiväkirjamerkintöjä! Paluukuorman otettua kyytiin pysähdyttiin Ivalon lähellä syömässä lätyt. Ite painelin myyntikojun länsisiipeen ( tai johonkin siipeen, ilmansuunnista kun ei ole mitään tietoa) suoalueelle kuvailemaan luontoa ja samalla pomppimaan siellä mättäällä että kastelin tennarit..
Palattuani äiti ja iskä olivat tilanneet lätyt ja ehdin juuri sanoa, että ei hilloilla vaan mansikkahillollaa kiitos!

Siitä jatkettiin matkaa Inarin keskustaan. Tultiin siihen päätökseen että ens yötä ei tasan nukuta rekassa, vaikka ilma Suomessa oli paljon parempi kuin Båtsfjordissa edellisyönä! Käytiin varaamassa huone meille kolmelle lähellä olevasta Villa Lanca hostellista, joka oli omaperäinen ja muista hostelleista/hotelleista poikkeava-positiivisella tavalla.


Pihalla oli myös hevosia! Juhannusiltana lähdettiin kiertämään vilkasta Inaricityä ja juhannusherkuteltiin broilerilla ja perunasalaatilla.

Juhannusilta oli kylmä, kellon lähestyessä puoltayötä aurinko alkoi paistaa. Lauantaiaamu oli todella aurinkoinen ja lämmin. Huonevaraukseemme kuului aamiainen. Tultaisiin kuulemma koko lopun elämämme katumaan, jos jättäisimme aamiaisen välistä. Aamupalaan kuului itsetehdyt sämpylät hyvillä leikkeileillä ja kasviksilla, keitetty kananmuna, sashatoon-mehua sekä tee/ italialaisista pavuista tehty kahvi. Palvelu oli erinomaista, työntekijät olivat omistajaa lukuunottamatta ulkomaalaisia ja kohteliaita ja kaiken lisäksi mun iäksi oltiin edellisillan aikana arvioitu 12!. :D Sain sitten aamulla sanoa että se on tuplasti enemmän. :D Sen siitä saa ku kulkee meikittä ja on puoltoistametrinen... Ei siinä, hieno juhannus tuokin oli, mutta ensi vuonna vietän sen kavereiden kanssa mökillä!
Aamuaisen jälkeen pakattiin tavarat, haettiin lähikaupan jääkaapista ne meidän lohet ja lähdettiin ajamaan Rovaniemelle.
Kiitos ja kumarrus!


1 kommentti:

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)