maanantai 4. kesäkuuta 2012

Heidi thö kokki ja Eve thö lähihoitaja


 Viimeinkin päivitystä blogin puolelle valmistumisjuhlistani (+ pikkusiskoni)! Kova kiire on ollut, ettei millään ole ehtinyt tänne tulla vilauttamaan edes muutamaa kuvaa!

Omassa koulussani päättäjäiset oli perjantaina. Koululla oli tarjolla täytekakku-kahvit ja pientä suolaista. Mulla jännitti niin paljon että otin lasin mehua ja pienen palan kakkua. Todistusten jaon jälkeen oli stipendien jako ja mitä helvattia- minä sain stipendin, jonka kategoria mulla meni täysin ohi! Se taisi liittyä "jatkuvan yhteistykyvyn plapla". :D Heh!
 Terhi! <3 Jennalla oli niin kiire ettei keretty meistä ottaa kuvaa. :'(

Ajettiin iskän ja äitin kanssa samana iltana Oulusta Rovaniemelle. Illan aikana täytettiin voileipäkakut, täytekakut ja kuorrutettiin sacher-moussekakku sekä vaahtokarkit. Isosisko Jukkansa kanssa hurruuttelivat Turusta yöksi meille. Kello pimputti puoli neljä, kun mie ja äiti mentiin vaakatasoon. Seuraavana aamuna kello soikin jo puoli seitsemän! Uuu jea!


 Juhlien jälkeen lähdettiin kaupunkiin, mutta Onnelaan oli maailman pisin jono+ kylmä ilma ja vesisade ei oikein houkutellut jäädä jonottomaan. Kaveritkin laittoivat viestiä, että jonottivat puolitoista tuntia sisään.. Joten sillävälin meidän sakki meni Even luokse, ostettiin pizzat ja lähdettiin Amarilloon istumaan.
Tovi siellä istuttuamme, alkoi väsymys painaa ja lähdettiin kotiin nukkumaan. Mukava ilta oli siitäkin huolimatta. :)

 Kiitos kaikille onnittelijoille, kanssajuhlijoilla ja hengessä mukana olleille!


1 kommentti:

  1. Herkullisen näkösiä tarjoiltavia ootte tehnyt! Ja paljon onnea valmistuneille :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)