maanantai 4. kesäkuuta 2012

Buzzador-Valio PROfeel

Viime minuuteille menee päivitys Buzzadorin kampanjaa kohden!
Buzzadorina saa kokeilla maksutta uusia tuotteita ja raportoida niistä omiin mielipiteisiin pohjautuen, mitä mieltä niistä on. Tuotteista voi keskustella Facebookin, Twitterin, oman blogin ja muiden keskustelupalstojen välityksellä. Loppuraportti kirjoitetaan Buzzadorin kotisivulla. Lisäinfoa löydätte sieltä!


Valiolta on tullut jogurtteja, palautusjuomia ja rahkoja, jotka sisältävät hyvässä määrässä proteiinia.
 Proteiini on kasvun rakennusaine, kehon uudistaja sekä kylläisyyden tuottaja. Se toimii painonhallinnan apuna, liikunnan palauttajana sekä toimintakyvyn ylläpitäjänä. Itse kävin hankkimassa jogurtteja ja juomia.Rahkoja en siitä syystä ostanut, koska niitä ei löytynyt kaupasta. :/


Proteiinijuomaa löytyy myös kolme eri makua: kaakao, mansikka sekä maitokahvi, joista kaikki ovat laktoosittomia ja D-vitaminoituja. Juomat sisältävät proteiineja sekä hiilihydraatteja samassa suhteessa. Vaikkei olisikaan mikään himoliikkuja, otaksuisin että juomia voi nauttia myös välipalana.  Sokeria tuotteissa on ainoastaan 3-5 %.

 Proteiinijuomista mansikka oli melko mieto, keinotekoinen eikä kovin miellyttävän makuinenkaan. Yllättävää oli, että se oli valkoisen, maidon, värinen eikä vaaleanpunainen.
En ole ollenkaan kahvin ystävä (paitsi Pauligin Frezza- makukahvien), mutta Valion maitokahvi oli positiivinen yllätys. Sopivasti tuli se kahvi esille ja pillin läpi juodessa maku hyvin samettisen pehmeä. Voisin hyvin harkita ostavani näitä jatkossa lisää!
Ehdoton suosikkini on kaakao. Ei ehkä niin oikean kaakaon jäljitelmä, mutta itse tykkäsin kovasti ja todellakin aion hankkia näitä varastoon. Kaakao ei ollut liian makea.
Sulokin tykkäsi kaakosta!Pikkudoku ei aivan heti innostunut liikkumaan....
.. mutta maistettuaan PROfeel kaakao-palautusjuomaa, mieli ja keho virkosi ja pääsi liitoksistaan- tai ainakin melkein!


Proteiinijogurtteja on kolmea makua: maustamaton, vadelma ja mansikka-mustikka. Jogurteissa on proteiinia kaksi kertaa enemmän kuin tavallisissa jugurteissa (7g / 100g). Rasvaa niissä on ainoastaan 1 %. Jogurttien rakenne on pehmeää ja paksua. Maku muistuttaa hyvin paljon rahkaa.Valio PROfeel-jogurttien vadelma oli mielesti aika laimea ja lähestulkoon mauton. 
Maustamaton jogurtti oli paras. Sekaan on helppo on lisätä marjoja tai siemeniä. 
Mansikka- mustikasta hädin tuskin erotti sen makuerot. Eli jos pitää miedon makuisista jogurteista, on tässä teille oivia vaihtoehtoja. Itse kaipaan makujogurteissa juuri sitä makua, vaikkeivät ne olekaan aitoja, vaan makuaromeja.Mitäpä te muut olette tykänneet tuotteista?

1 kommentti:

  1. Itsekin pääsin mukaan tuohon samaiseen kampanjaan :) Kaikista tuotteista tykkäsin kyllä kovasti, mutta jogurtit olivat ehkä vähiten mieleeni. Rahkoja ja protskujuomia olen suunnitellut ostavani tulevaisuudessakin :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)