keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappu meni

Heissan vaan teille kärsivällisille ihmisille!

Oon kauhistellu jo muutaman viikon tätä mun verkkaista kirjoittamista. Enemmän kuin koskaan ovat kouluhommat vieneet tästä tytöstä mehut, etten ole ehtinyt ja jaksanut tulla tänne porisemaan! Päräytetään niiden menetettyjen päivien tiimoilta kuulumiset, jotta tulee korvattua hiljaiseloni. :)Täällä vappuviikonloppu sekä maanantai menivät iltavuorossa työharjoittelussa. Lauantaina kylään tuli Silke, joka vietti viimeistä viikonloppua meidän kanssamme, ennen kuin palaa Belgiaan tulevana viikonloppuna.
Lähdin heidän mukaan Kaarleen lauantai-iltana, jonne jonotettiin tunti! Mutta ei tuntunut tunti missään, sillä meidän edessä jonottava poikaporukka kantoi kannettavaa vahvistinta, jonka piuha oli yhdistettu iPhoneen. Veerakin heitti pari biisitoivetta ja koko pitkä jono oli niin messissä mukana! Pilkun jälkeen samasta jengistä pari poikaa kuunteli ulkona musiikkiansa ja olihan meidän pakko mennä kiittämään huippu DJ:tä mahtavista etkoista!Sunnuntaina menin sitten jälleen töihin ja kotiin tultuani illalla oli jalat hieman sen oloiset, että on hiukan tultu oltua jalkojen päällä. Olin luvannut Silkelle tehdä hieronnan kun hän tulee Ouluun ja sen myös tein. Hieronnan jälkeen Veera ja Emma olivat loihtineet vappubrunssin keittiöön, jonne saimme Silken kanssa astella hieronnan päätyttyä. Oli niin loistavaa ruokaa ja kuohuvaa! Lauloimme Singstaria ja tyttäret lähtivät jatkamaan iltaa Oulun yöelämään.

Munkin syöminen ilman huulia nuolimista- kisa Silken kanssa päättyi tasapeliin. Kumpikin voitti!


Maanantaina iltavuorosta tultuani piipahdin Ainolanpuistossa moikkaamassa Veeraa ja sen luokkalaisia. Pian alkoikin sataa vettä ja siirrtyimme ison konkkaronkan kanssa meille. :D Mulla oli tarkoitus tehdä viimeiset korjaukset opinnäytetyöhöni illalla, mutta iltani pelastuikin kun taloon tuli isolla kädellä elämää. :)
Olisi ollut mielekästä viettää vappua, mutta ehkä ensi vuonna. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)