keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Buzzador Dove nourishing oil care- voittopaketti

Täällä päässä on oltu kuumessa sunnuntai-illasta saakka. Mun normaali lämpö menee tuonne 35,5 asteelle, eli kun alkaa olemaan hieman lämpöinen olo, se kipuaa sinne 36:een. Tällä kertaa se nousi pitkästä aikaa 37,5!
Kuumetta hoidin maanantaina vain lepäämällä ja katsomalla Muumeja. ( Myös juomalla ja särkylääkkeitä napsimalla). Mun oli ehdottomasti tervehdyttävä tiistaiksi ja sain kuin sainkin kuumeen normaalilukemiin tiistaipäiväksi. Mulla oli tiistaina näyttöpäivä a la cartesta. Maanantain vapaapäivä teki siis terää! (Edit// oon tässä viettämässä kuumepäivää..)

Mutta niihin mukaviin asioihin.
Muistatteko kun kampanjoin Buzzadorin kautta Doven tehohoitoaineista? Kampanjan aikana suoritettiin myös valokuvaus-kilpailu, jossa siis piti lähettää kuva hiuksista ennen pesua ja pesun jälkeen. Sama juttu kuin viime vuonna Pepsodent White Now-hammastahnasta.
Sattuipa käymään niin että yksi onnekkaista voittajista olin muun muassa minä!


Voittopaketti sisälsi Doven hiustuotteita 30€ arvosta. Jokaista puteloa tuli kaksi kappaletta. Tuotepaketti on suunnattu kuiville hiuksille.


Kampanjan testituotteena ollut Nourishing oil care tehohoitoaine tekee sähköisistä hiuksista pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät. Silottaa ja kosteuttaa kuivat ja karheat hiukset. Siis täydellinen talvihiusten pelastaja. Tuotteella on kaksitehoinen vaikutus; se toimii sekä hoitoaineena, että hiusnaamiona. Mikä parasta, tuote ei tee hiuksista rasvaisen tuntuisia! Tuotteen tuoksu on tyypillinen Dove, mutta niin ihana.


Nourishing oil care hoitoaine syväkosteuttaa ja siloittaa hiukset.

Nourishing oil care shampoo on pienistä pisaroista muodostunut öljyjen yhdistelmä, joka imeytyy nopeasti syvälle hiuksiin, kosteuttaen hiuksia ja tehostaen hoitavaa vaikutusta ilman että hiukset tuntuvat rasvaisil

Tämä kaveri se halunnut asettua kuin kyljelleen! Kyseessä on siis hiusnaamiona toimiva Nourishing oil care sos deep nourishing mask. Tuote imeytyy nopeasti hiuksiin, kosteuttaa ja tehostaa hoitavaa vaikutusta. Viikottaisella käytöllä hiuksista tulee eloisat, kiiltävät ja sileät. Käytetään siis kerran viikossa shampoopesun jälkeen ja pyritään keskittymään erityisesti kuiviin latvoihin.Huudellaan pois 3-5minuutin kuluttua.

Huikeita tuotteita, joista vain tuo tehohoitoaine oli minulle ennestään jo testattu!

Suosittelen lämpimästi liittymään Buzzadorin jäseneksi, mikäli sinua kiinnostaa päästä testaamaan myyntiin tulevia uusia tuotteita (ruokaa, juomia, kauneustuotteita..).Rekisteröityminen on ilmaista ja siitä voi erota koska vain tahtoo. Voit halutessasi lisätä minut suosittelijaksesi nimimerkkini, Heda88.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)