torstai 17. toukokuuta 2012

Liebster ♥

Image and video hosting by TinyPicLiebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettuamutta se voi tarkoittaa myös suosikkiaLiebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. SÄÄNNÖT!
  Kopioi ja liitä palkinto blogiisi. 
 ♥ Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.  
  Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla. 
Toivo,että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.


Kiitos Eevu! Olin otettu kun sain sinulta tämän palkinnon.Oli ihana saada kuulla, että blogini kuuluu yhtiin suosikkeihisi! Ihanaa kevättä Sinulle!


Viimeinkin saan aikaiseksi toteutettua tämän omalta osaltani raottaa muutamia lempi blogeja, jotka ovat vieneet sydämeni. Se mikä saa minut kiinostumaan lukea toisten blogeja on postausten monipuolisuus, iso iso plussa tulee laaduikkaista kuvista sekä minkälainen persoona itse kirjoittaja on.


Image and video hosting by TinyPic
1. Susanna-Aleksandra on upea, omaa hienoa asennetta sekä tyylissään että luonteessaan, rakastaa yli kaiken laulamista (puhumattakaan poikaystäväänsä) ja on niin sympaattinen ja helposti lähestyttävä.  Susanna taitaa sisustamisen, osaa laittaa joka tytön hiukset oikeaan muotoon ja on vaan sairaan mahtava tyyppi! Ps. Näin Susannasta viime yönä unta, jossa olimme siis kirpparilla ja mie sö-sö-sönkötin tietty että oon se Heidi, joka lukee sun blogia..
Image and video hosting by TinyPic2. Ida-Jessica on tuttu lukioajoilta, vaikkei koskaan siellä juteltukaan. Silloin salaa kadehdin Idan asennetta, vaikka nykyisin se taitaa Idaa hiemaan nolottaa. :D Ida on mielettömän lahjakas kuvataiteessa ja valokuvauksessa ja Idan iholla on ihania tatuointeja ja vaatekaappi täynnä vaatteita, jotka haluaisin itselleni!


Image and video hosting by TinyPic3. Ouss on vähän semmonen mimmi, joka jyrää asenteellaan. Blogissa jutellaan hauskalla tavalla parisuhteesta, lapset kurkkivat välillä aina joistain kuvista, Oussin TATUOINNIT!! *kuolaan*. Tykkään myös paljon liikunta-aiheisista postauksista, joissa tavoitteet saavutetaan!


Image and video hosting by TinyPic 4. Mintun blogi on kauneuden hoitoon painottuva blogi, jossa saa kerta toisensa jälkeen ihastella kauniisti koristeltuja kynsiä. Mintun puolella on ollut pientä hiljaiseloa, mutta eiköhän pian tulee uutta päivitystä kesäkynsistä sun muusta. :)


Image and video hosting by TinyPic
5. Hennan blogin löysin ihan vasta erään toisen blogista Linkitä blogisi-kautta. Lukiota viimeistelevä Henna on pirteä ja iloinen ja blogissa vilahtaa palasia omasta elämästä, matkustelusta, ruoasta ja ystävistä. 

3 kommenttia:

  1. Ihana Heidi! Kiitos paljon, oletpas supersöpö! ^^

    VastaaPoista
  2. Voi että, kiitos Heidi :) Piristi kyllä kun vähän on ollut huono omatunto blogin laiminlyömisestä! Kynnetkin koristelin tänään pitkästä aikaa joten eiköhän sitä postausta pitäisi tehdä ;)

    VastaaPoista
  3. Voi että, kiitos paljon! ihana!

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)