keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Rovanimen kuulumisia

Toissa viikonlopun Rollo-kuulumia pitkän tauon jälkeen! Eli tässä eletään sunnuntai 7.5. päivää.  Yön aikana oli satanut 17cm lunta! Takatalvea kerrakseen! Käytettiin Eve-siskon kanssa Suloa lenkillä, mutta eihän se pikkunen oikein halunnu ulkona liikuskella. Eve lähtikin sitten aamupäivästä työharjoitteluun ja mie ootin äitin pääsevän töistä, jonka kyydillä lähdin "kotiin". Tyhmää laittaa lainausmerkit, mutta nykyinen koti kun on Oulussa, eikä äitin ja iskän luona.
Tehtiin äitin kanssa kotiin päästyä duchesse-perunaa, porsaan sisäfilettä, punaviinikastiketta ja salaattia. Ruokalepo nautittiin sohvalla istuen upottaen jalat kylpyveteen. Rentoutuneen jalkakylvyn (ja Marabou appelsiinikrokantti.suklaalevyn syömisen) jälkeen siirryttiin äitin kanssa pesuhuoneeseen laittamaan mulla vaaleita raitoja.

Kukas lettunaama-elli se siellä röhnöttää!

 Äiti on vähän järkkäilly mun huonetta. Uusi puolittain lasiovilla varustettu kirjahylly on uusi (IKEAsta). Huoneesta on viimeinkin saatu pois kerrossänky, tv-taso ja koulupöytä. Kerrossängystä otetut patjat on olleet mun sänky nyt parina kertana kun oon siellä käyny. Tällä viikolla äitillä oli tarkoituksena ostaa huoneeseen levitettävä vuodesohva /divaanin mallinen levitettävä sohväsänky.

Sitten kun tää huone on valmis, niin voin raottaa kuvilla minkänen näkönen se onkaan ollu mun siellä asustaessa. Voin sanoa että paljon tuo huone onkin nähnyt!

2 kommenttia:

  1. eikää vieläkin lunta :D hassua että jossain päin suomea näyttää vielä toukokuussa talvelta :D sulla on muuten kiva blogi, jään seurailemaan:)

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta, mutta on se varmana jo sulanu melkein kokonaan siellä. :D SE jää nähtäväksi, sunnuntaina matkaan taas sinne. :)

    Kiitos samoin!

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)