sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Päivystysreissu

Terveppä terve!
Täällä kirjoitellaan vasen käsi paketoituna! Ou jes. Sattuipa niin että upotin sormet viikko sitten harjoittelussa astiaan, jossa oli muutama jälkiruokakippo likoamassa. Tarkoituksenani oli huuhdella astiat ja laittaa astianpesukoneeseen. Ne vaan eivät olleet pelkässä vedessä vaan seassa oli pesuainetta, joka sisältää natriumhydroksidia ja on hyvin emäksinen ja syövyttävä..

 Heti kun olin upottanut sormet nesteeseen, tunsin ettei tässä olekaan vaan vettä ja huuhtelin kädet saman tien. Tokaisin vain, että tässä on kai jotain pesuainetta ja asiaan nyökättiin. No käteen alkoi tuossa neljä päivää sitten tulemaan rakkuloita, kämmen selkää alkoi punottaa, turvottaa ja särkeä. Eilen viimeisenä päivänä oli taas toisenlaisessa kipossa likoamassa astioita, joita olisin ollut laittamassa koneeseen. Työntekijä sanoi hyvissä ajoin, että ei saa koskea siihen kippoon paljain käsin, sillä astiassa on pesuainetta ja ihoon kosketuksessa ollessaan iho aukeaa. Siitäpä sitten päättelin, että siitä mulla on tullu nää rakkulat. Olin nimittäin alkuviikosta ajatellut että kun oon ollut kosketuksessa tomaatin mehuun tai muuhun vastaavaan sokeri/suolaliemeen, tai sitruunaan, josta mulle tulee ihottumaa niin että se johtuu siitä.

Tänään lähdin päivällä tädin kanssa OYSsin päivystykseen istumaan. Istuin rapiat 4½ tuntia, mutta onneksi telkkarissa alkoi vasta pyöriä Pähkähullu professori ja siihen perään Suomen jäkispeli. Ihana täti jaksoi olla koko ajan mun kanssa ja käytti vielä apteekissa ja toi kotiin. :')
Nyt tarkkaillaan tilannetta, miten voiteet ja antibioottikuuri alkaa tehota. Mikäli kuume nousee eikä lääkkeet ala tehota, niin sitten mennään lääkäriin ja otetaan verikokeet. Kokeilla katsotaan ettei ole tulehdusta eikä se ole mennyt verenkiertoon.

Huomenna lähden päiväjunalla Rovaniemelle reiluksi viikoksi. :)

5 kommenttia:

 1. aurinkoista aamua. auts, koita parantua nopeasti

  VastaaPoista
 2. Voi raukka, parane pian!
  Sun täytyy tehä tuosta ilmoitus sinne harjoittelupaikkaan, tuohan on työtapaturma :(

  VastaaPoista
 3. Joo sillon lauantaina ku selvis että se on sitä pesuainetta, niin pomo oli kummissaan ettei mua oltu infottu siitä. Tää menee tosiaan työtapaturman piikkiin ja koulun vakuutukseen.

  VastaaPoista
 4. Auts ja voi ei. :( Hyvä, että sait selville syyn ja lääkettä käteen. Kyllä se hoito auttaa. Onneksi on sydämellisiä sukulaisia kuten tätisi silloin kun ei ole äitä paikalla. <3

  Karvinen

  VastaaPoista
 5. Niinpä. :) tuntui että ois ollu siinä tukena :)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)