keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mekko-ostoksilla


 Mun ja Even lauantai alkoi siivouspäivällä, johon kuului mm. petarin suojan peseminen suihkulla, kun se ei ihan kokonaan mahtunutkaan pesukoneeseen. Eve sen oikeastaan pesi, mie autoin sen ripustamisessa pyykkitelineeseen. :D

Sen jälkeen leikittiin Sulo-hauvan kanssa ja kuvailtiin ajan kanssa toisiamme ja niitä kuvia tulikin räpsittyä ehkä hieman liikaa. Muutaman kuitenkin päätin tänne laittaa vain siitä yllättävän hyvästä kuvasaldosta, sillä muussa tapauksessa tänne tulis se sata kuvaa helposti klikattua. :D

 Kuvailujen jälkeen päästiin viimeinkin lähtemään kaupunkiin. Mulla oli nyt (omasta mielestä) ainoa tilaisuus lähteä metsästämään valmistujaismekkoa. Eve on ollu mua aikasemmin liikkeellä ja löytänyt ihanan mekon ja kengät!
Käytiin muutamissa pikkurättikaupoissa ja sitten Vilassa, josta mekko-vaihtoehtoja löytyikin kiitettävästi!
Kokeilin neljää mekkoa ja se mitä en itse ollut valinnut, jonka siis Eve toi muuten vaan sovitettavaksi, päätyi ostettavaksi. Arvaatteko mikä se noista kolmesta on?

 Jep, tämä pronssin värinen! Tykkäsin paljon mekon leikkauksesta, pituudesta ja mallista. Ja sanottakoon vielä, että tuosta väristä! Nyt pitäis löytää vaaleat korkkarit ja miettiä tuleeko harteille joku bolero tai huivi ja laitanko mekkoon kuuluvat olkaimet paikalleen.


Päätänpä tähän lauantaipäivän kuulumiset. Osa 2 tulee sitten perässä. Kauheesti en viitti ladata asiaa tähän samaan syssyyn. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)