torstai 24. toukokuuta 2012

Mayday, mitä ja miten yhdistää?

Valmistujaismekkoni on pronssin värinen.

Ongelmanani on yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen.
 • Minkä väriset korkokengät laitan?
 • Minkä pituiset/malliset ja väriset korut kaulaan, ranteeseen ja sormiin laitan?
 • MITEN HIUKSET?
Olen itse ajatellut nudeja tai jotkin värikkäät kenkäyksilöt (ei punaisia eikä pinkkejä).
Hiukset haluan jättää auki, mutta olisko suoristusrautakiharat ja toispuoleisesti kiinni hyvä? En halua kuitenkaan ihan samanlaista kanpausta kuin edellisissä valmistujaisjuhlissani. Silloin kiharat toteutettiin lämpörullilla.

Mine pyytää pikaista apua! :)

8 kommenttia:

 1. Mustat kengät ja joku näyttävä musta hiuspanta/-koru hiukset toiveidesi mukaan auki, mutta sellaiselle lainekiharalle tai löysä mutta siisti nuttura taakse. ;)


  Idealintu

  VastaaPoista
 2. Nude on kyllä nyt hot, jos päädyt siihen niin ostaisin värikkään clutchin (koulua ja iltaa varten) ja saman värisen hiuspannan tuo kontrastia ehkä myös käsikoru!

  VastaaPoista
 3. tosi kiva blogi sulla, ja sait just yhden uuden lukijan ;) tähän saatto vaikuttaa hyvin paljon sekin, että löysin kerrankin jonkun bloggaajan joka on samanhenkinen mun kans. valmistun vuoden päästä kokiks(3vuotinen opiskelu) ja oon sen jälkeen luultavasti lähdössä leipuri-kondiittoriks kouluttautumaan! :)

  -Janita
  sweetyandsour.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Entäpä jokin korallin sävy? :)
  Hiukset toispuoleisesti kiinni ja vapaaosa loiville kihroille? Hiuksiin näyttävä koriste (samaa väriä kenkien kanssa)toispuleisenkampauksen kiinnityskohtaan ja korut hillitymmät. Miltäs kuulostaisi?

  VastaaPoista
 5. mulla oli toi aivan sama mekko mun rippi juhlissa, ja mulla oli jalassa käärmeennahka kuvioiset balleriinat ja hiukset kiharalla ja sitten pronssin värinen kukkanen sivulla korvan ylä puolella! itselläni ei hirveästi ollut koruja koska mekko jo itsessään todella näyttävä joten laitoin vain saman väriset helmikorvakorut ja ranteeseen pari ranne rengasta ja hopea sormus :) ja mekko sopii sulle todella hyvin !!

  VastaaPoista
 6. Mustat kengät ja jotain näyttävää hiusjuttua. Toinen vaihtoehto näyttävän hiuskorun sijaan ois esimerkiksi mustat korut. Hiukset lainekiharoille auki :)))

  -RitZe

  VastaaPoista
 7. Mä haluun ehottaa kanssa vaikka mulla ei ehkä tyyli tajua ihmeemmin varsinkaan tällein näkemättä ole. Mutta mä ehdottaisin seuraavaa.

  Hiukset sellasille kevyille laine kiharoille vain ja ihan auki saisivat olla.
  Kengät vois ehkä olla jopa valkoiset, hiuksiin joku kiva koriste, esim kukka joka ois samanvärinen kuin kengät.

  Sit jotain värillisiä rannekoruja, vois olla kiva vaikka sellasia ihan ohuita rengaita useampi, oranssii, vihreetä esim. mut ei sit taas liian montaa ettei tuu joulukuusi fiilistä :D ja sormiin muutama hopeinen sormus!

  Toivottavasti meiän ehdotukset auttaa sua löytämään sen oman tyylisen kokonaisuuden. :)

  Kerro sitten mihin päädyit.

  VastaaPoista
 8. Hei! Teiltäpä on tullut tosi kivoja ehdotuksia! Pitääpä katsoa jos ehdin muodostaa noista jonkin kollaasin! Helpottaa kun näkee miten ne visuaalisesti näyttäis sopivan yhteen!

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)