torstai 24. toukokuuta 2012

Cómicossa

Oikein hyvää huomenta!Me tultiin tovi sitten Sulo-koiran kanssa aamulenkiltä! Saatettiin Eve töihin ja jatkettiin siitä matkaa. Tullessa piipahdettiin mummolassa katsomassa, mitä pappa tällä kertaa nikkaroi. Sulo on ihan poikki juoksemisesta, joten taidetaan kumpikin hieman venytellä ja ottaa letkeesti tää loppu aamupäivä.


 |Paita-Basic, Jegginssit-H&M (uudet), Ballerinat-DinSko, hiusnauha-pikkusiskon|


Eilen käytiin äitin ja Even kanssa syömässä Cómicossa. Evellä oli viimeinen koulupäivä, mulla koulu on jo käyty ja äitillä on torstai viimeinen työpäivä, jonka jälkeen alkaa kesäloma- siinä syy, jos sellainen pitää olla jotta voi mennä ulos syömään.
Muut olivat muuta tunti aiemmin syöneet koulussa/töissä, joten heillä ei ollut niin hirveä nälkä. Itse tyydyin tilaamaan lastenruokien puolelta. Mun mahtava pomppiva possu tms.


Piipahdettiin katsomassa mulle juhlakenkiä. Löysin kivat nudet K-kengästä, mutta 37 oli puristavan pieni ja 38 liian iso. Anttilassa oli ihan kivat, mutta nekin pyöri jalassa kun laittoi jalkaan sovitussukat, lisäksi pienin koko oli 38, joten etsintä jatkuu edelleen..

Jompi kumpi mun seuralaisista bongas tyylikkäät hatut..

1 kommentti:

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)