torstai 12. huhtikuuta 2012

Munabileet

Jee, nyt on kaikki kuvat viime lauantaina munajahdista saatu haltuun, joten tässäpä teille viimeiset pääsiäiset kuulumiset Rovaniemeltä!
Melko monelle on saanut selittää minkälaisiin munabileisiin oikein eilen lähdin. Kaikki kun eivät älynneet yhdistää pääsiäistä siihen eteen. Menin keskustaan ystävien asunnolle, jonne pian kerääntyi tupa täydeltä ystäviä. Jokainen vieras sai etsiä yhden suklaamunan asunnosta. Minulle kun asiasta ei alkuun mainittu että munien määrä on rajoitettu, innostuin etsimään semmoisella tohinalla että kun kaksi ja melkein jo kolmas muna kourassani, tuli huomio että "Heidillä on jo noin monta". -Tä? Eikö näitä saakaan niin monta kuin löytää, yhyyy?"

Syötiin Katan tekemää ihanaa persikkaista kääretorttuja ja muuta pientä naposteltavaa. Suurin osa pelaisi lautapeliä ja osa jotka eivät olleet nähneet moneen kuukauteen, keskittyivät vaihtelemaan kuulumisia. Itse kuuluin jälkimmäiseen porukkaan. Alunperin suunnitelmanani oli lähteä illalla kymmenen aikaan äidin kyydillä kotiin, mutta fiilis nousikin jostakin ja päädyin lähteä tanssimaan Onnelaan muiden mukana. Niin on reidet jumissa monen tunnin tanssimisesta että huh huh! En muista, koska olisi ollut näin hauskaa! Uuden tuttavankin tapasin. Veera tuli vaihtarikaverinsa, Silken kanssa Katalle. Huippuja otoksia hän sitten tallensikin tanssilattialta, joista pari kesyä eksyi tänne. Ei varmaan tarvitsee erikseen mainita että hymy oli herkässä?


Last Saturday my friends had a egg hunting-fest! Every single guest had to find one chocolate egg somewhere over the apartment. It was kind a fun, until they came to say me it's only one egg for each, not three. :D 
After chatting and laughing, we went to bar, Onnela. I can't say when did I have that much fun! And I met so, so nice girl, Silke from Belgium! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)