torstai 29. maaliskuuta 2012

Porkkanakakku

Pohja (maidoton)                                                           
4 munaa                                                                 Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.      
4 dl sokeria                                                             Lisää joukkoon jauhoseos, öljy ja porkkanaraaste.                
2 tl leivinjauhetta                                                      Voitele irtopohjavuoan reunat, aseta pohjalle leivinpaperi                
2 tl soodaa                                                              ja kaada taikina vuokaan.
2 tl kanelia                                                              Paista +175'c asteessa 50min-90min. Itse paistan ensin
2 tl kardemummaa                                                   50 min, jonka jälkeen laitan folion päälle, jottei kakku
1 tl suolaa                                                               pala jatkaen kuitenkin kypsymistä.
2 dl pähkinärouhetta
500 g porkkanaraastetta
2 dl öljyä


Täyte
400 g appelsiini tuorejuustoa                                     Notkista tuorejuustoa sekoittamalla sitä. Mikäli kaipaat
tomusokeria                                                             makeutta, lisää joukkoon tomusokeria siivilän läpi.
appelsiinin / verigreipin kuorta raastettuna                   Koristele kakku raastamalla sen päälle appelsiininin                                                    
                                                                               kuorta.




1 kommentti:

  1. pakko kyllä joku päivä koittaa tätä reseptiä, oon kerta porkkanakakun suuri ystävä! :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)