keskiviikko 22. helmikuuta 2012

ROS-SO


Maanantaipäivä oli ainoa hetki viettää kokonainen päivä isosiskon, Sannan, kanssa. Sanna valvotti mua sunnuntai välisenä yönä, vaatimalla mua kattomaan Rosson ruokalistalta, mitä söisin maanantaina. Ois varmaan ollu mielenkiintoista saada kyseisestä tilanteesta kuva tai edes seurata sitä. Nukuttiin kerrossängyssä, Sanna alhaalla ja minä ylhäällä. Molemmat näpytteli iPhonea ja keskusteltiin, mitä otettais alkuruoaksi ja mikä on tämä gorgonzolakastike, ottaisko pääruoaksi kanaa, kalaa vai lihaa ja mitä lihaa. Lopulta osasin sen tunnin aikana tehdä vaan alkuruoan suhteen päätöksen; mustekalaa ja sitten nukahdin.

Ruokailu Rossossa ei oisi voinut olla yhtään koomisempi mitä siellä tuli olemaan. Sanna tilasi ensin ja helppoahan se oli kun oli viime yön jo päässä miettinyt kaikki valmiiksi. Mulla tuli jälkkärin suhteen lievä paniikki ja otin vaan jonkun, katsomatta sen tarkemmin mitä se sisälsi.

Kun oltiin jo syömässä pääruokaa iskä alkoi soittelemaan ja kysellä missä me ollaan.. "Joo se Heidi on nyt sovituskopissa, menee ainaki parikyt minsaa vielä kun kierrellään näitä liikkeitä..."
Kun oltiin syöty Sanna kysyi tarjoilijalta josko voitais tulla syömään jälkkärit vähän myöhemmin. Mie katoin siinä suu auki, että mitä?!

Niin me äkkiä sitten lähdettiin (laskun maksettua) Samppariin moikkaan iskää.. Iskä sitten ehotti, että mennään Arnold'siin. Me oltiin että no jos ei kuitenkaan mentäis. Seuraava kahvila olisi ollut sitä vastapäätä oleva Prego. Siinä vaiheessa tajusin että on viisaampaa mennä donitseille. :D Sanna tyytyi ottamaan laten ja minä edustin sitä toistapuolta, eli otin minidonitsin. Ne syötyä iskä lähti hakemaan Eveä koulusta ja me mentiin äkkiä takaisin Rossoon. Huh. Se jälkiruoka oli täysi yllätys. Jumaliste jättiannos jätskiä. Kauhoin sen äkkiä suuhun ja posket olikin sen jälkeen hieman tunnottomat. Syy siihen, miksi jälkkäri piti syödä äkkiä oli se kun sanottiin iskälle ettei voida sen mukaan lähteä hakemaan Eveä, koska mennään kauppaan.. :D Ja jälkkärit syötyä mentiin vieressä olevaan ruokakauppaan ja kohta meille tuliki jo kyyti. Että semmonen ravintolapäivällinen.
2 kommenttia:

  1. haahhaha huipppu salatehtävä :DD

    VastaaPoista
  2. Ehania herkkuja! Kivasti sulla tuolleen letillä toi toinen puoli hiuksista. :>

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)