maanantai 27. helmikuuta 2012

Maku kielen päällä


Kuten aiemmista viesteistäni on käynyt ilmi, rakastan ruoanlaittoa sekä erityisesti leipomista. Tilaan kotiini siitä syystä erilaisia lehtiä, jotka kaikki sisältävät enemmän ja vähemmän ruokaohjeita. Haen jatkuvasti uusia,
herkullisia ja mielenkiintoisia ohjeita, joita pyrin kokeilemaan sopivan tilaisuuden tullen ja merkkaan ohjeet reseptikirjaani huomattuani reseptin olevan täydellinen. Etenkin nyt olen paljon selaillut reseptejä, koska  ajankohtaisena ovat omat valmistujaiset, jotka tulevat olemaan tuplajuhlat siskonkin valmistumisen myötä. Pikku hiljaa täytyy alkaa jo miettiä mitä juhlissamme tarjotaan, joten silmät ja korvat ovat auki kaikille ehdotuksille.


Yksi suosikki ruokalehdistäni on Maku. Jo lehden värikäs ja houkuttelevalta näyttävä kansikuva herättää mielenkiinnon lukea lehteä. Lehti on sisällöltään monipuolinen ja pääosin käsitteleekin paljon erilaisia ohjeita leivoksista ja muista sen hetkiseen teemaan sopivista ohjeista. Lehti pitää sisällään artikkeleita terveydestä ja hyvästä olosta, viinineistä löytyy arvostelupalsta sekä houkuttelevat ruokakuvat maailmalta saavat tuntemaan, että olisi itse paikan päällä seuraamassa kun paikalliset valmistavat heidän kulttuuriin perustuvia perinneruokia.

Itselläni on tapana ensin selata lehti läpi, sitten tehdä kupillinen teetä ja istua sohvalle lukemaan lehti kunnolla. Loistavaa fiilistelyä siis! 
Onko teillä hyvät lukijat tiettyjä "tapoja" miten luette suosikkilehtenne?
Itse olen saanut Maku -lehden  Lehtikuningas.fi -sivustolta. Sieltä löytyy paljon hyviä lehtiä mukavine tarjouksineen. Esimerkiksi juuri tämä Maku -lehti 3 numeroa vain 17 €. Odotan innolla jo seuraavan numeron putoavan postiluukustani!

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä hyvä lehti. Tykkään kans!

    Mulla on ihan sama lukutraditio kuin sinulla, mutta juon kaakaota! ;)

    Me

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)