lauantai 18. helmikuuta 2012

Huomenta!

Täällä ollaan oltu reippaina JO aamu kympistä asti, nimittäin pyykkivuoron syystä. Meillä on nyt toista päivää hissi pois käytöstä vian vuoksi, joten se tietää siis armotonta porrastreeniä aina sinne viidenteen kerrokseen saakka. Mua ei naurata yhtään! Pyykkitupa on alimmassa kerroksessa, joten eihän siinä toki mitään ihmeempää oo mennä alas laittaan pyykit koneeseen, tulla ylös, mennä alas siirtään pyykit kuivausrumpuun ja taas tulla ylös. Päätiin hieman säästää itseäni ja otin nyt tullessani, viemästä vaatteet kuivariin, pyykkikassin ylös, joten kun lähden töihin otan suoraan kuivarista vaatteet mukaan. Ei tartte erikseen lähteä ramppaan vielä kerran ylös viemään pyykkikassia!Kerkesin jo hieman pakata huomista varte ja nyt nautin aamupalasta ja puolelta päivin lähden harjoitteluun.
Illalla  kerkeän juuri ajoissa kotiin katsomaan Putousta! Saa nähdä lähtee Herppeenluoma vai JP, sehän on aivan varma että Luttinen on siellä loppuun asti!

Jipii, vielä huominen ja ensimmäinen viikko on ohi! Huomenna lähden Rolloon pariksi päiväksi, kun rakas isosisko on tullut sinne Turusta! Mietin jo että milloin oikein nähtiin viimeksi.. Ainiin, syyslomalla! Mutta siitäkin on jo aikaa! Naurattaa vieläkin se Halloween-ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)