torstai 2. helmikuuta 2012

Helmikuun ensimmäinen

Pakkaset vain jatkuu, mutta onneksi harjottelumatkat taittuu lämpimästi töpsytellen toppavaatteissa. Eilen tosin mulla oli suunnitelmissa mennä harjottelun jälkeen kaupungille ostoksille Jennan ja E:n kanssa. Tietenkään en tohtinut pyöriä keskustassa toppahousut jalassa- vaan kalsareiden päällä mulla oli legginssit. Ihan hyvin tarkenin, kun pienen kävelyerän jälkeen mentiin aina johonkin liikkeeseen. (Mutta entäs sitten kun piti lähteä kävelemään se 1,5km putkeen?)

Käytiin syömässä kolmistaan Amarillossa. Nam, että oli hyvää ruoka ja jälk...*kröhöm*. Ruokailun jälkeen käytiin katselemassa blogipalkintoa, sekä Anttilasta kävin ostamassa viimein sänkyyni helmalakanan. Huh huh, puolet halvempi kuin Stockan!

Huomasinpas äsken että tää näytti olevan ainoin jäljelle jäänyt kuva asusta, eikä tääkään mikään järin potentiaalein ole. :D
Liivi- Icon, Tunika- Basic, legginssit-H&M

(Liivin helmat piilotin takin sisälle, joten ne eivät näkyneet nuin törkeästi. :)   )
 Takki-H&M, Pipo-MicMac, Kengät-DinSko, Putkihuivi- ystävän

Kotiin päästyäni reidet helotti meleko punasena, en tiiä miksi... Hetken aikaa lämmittelin sisällä ja vaihdoin päälle mukavammat vaatteet. Sitten tein pikapyörähdyksen lähikauppaan, ajatuksena ostaa leipomistarvikkeita. Palattuani takaisin kotiin, säikähdin hieman hissistä tultuani kun näin rappusilla Jennan istuvan. Mullahan oli vaihteeksi jääny puhelin vahingossa äänettömälle jaaj-jaaj-jaaj.. no onneksi Jennan oli päästäny joku naapuri sisälle. :D Leivottiin sitten yhdessä mun harjottelupaikkaan sitruuna-marenkipiiras, jonka vein jo tänään sinne. Mulla on nimittäin huomenna viimeinen päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)