sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Emilia's sweet sixteen!

Moikka!

Uhmasin täydellä sydämellä tuota -30'c asteen pakkasta, kävelemällä 4,5km matkan rakkaan serkuni, Emilian synttäripäiville. Kylmä ei ollut missään vaiheessa, sillä päällä oli toodella paljon vaatetta. Saatto autossa olleet tosin luulla mun naamasta päätellen että olin jäätymässä juuri siihen pisteeseen.. Eihän mulla nyt niin jäässä naama ollu.. Pari nättiä kuvaakin sain napattua luonnosta.
Synttäreillä herkuteltiin olan takaa ja pelattiin Wii:tä. :) Synttäritypy sai kukkia, suklaata, musiikkia, multa kaksi mukia sekä  "muutaman" lahjakortin lahjaksi. :DRakas Elle-kummityttö
Asuna: villamekko-H&M, villatakki-Vero Moda

4 kommenttia:

 1. Oi että, näytät ihan jääpuikolta ekassa kuvassa..nostan niiiin sulle hattua, kun oot reippaillut tuolla hullussa säässä!!:) Sulla on todella mukava blogi, jatka samaan malliin!!:>

  VastaaPoista
 2. Kiiitos todella paljon. Miellyttävää kuulla. :) Monena päivänä on tehnyt mieli lähteä kuvailemaan ulos, mutta näyttäisin varmaan kahelilta kun vapaaehtoisesti jäädyttäisin itseni kamera kädessäni. Toisaalta luonto näyttää niin upealta pakkaskelillä, että olisi siinä itsensä jäädyttämisessä jotain palkitsevaakin. :)

  VastaaPoista
 3. Eikä, en kestä katsoo tota ekaa kuvaa! Tai siis, tuijotin sitä ensin hetken suu auki ja tuli niin kylmä et palelee vieläki! :--D Älytön sinni oot, ite en ois koskaa pystyny haha.

  VastaaPoista
 4. Joo hullu on mun neljäs nimi. :D

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)