lauantai 4. helmikuuta 2012

DIY: Oviverho uuteen käyttöön

Jo viime viikolla mua kutkutti ajatus leikata kirkkaat osiot mun yläasteaikana käytetystä oviverhosta. Siihen aikaan mulla oli toisenlaisetkin oviverhot, moniväriset pallokuviot. Viimeinkin sain tämän homman käyntiin ja niin katkaisin armottomasti saksien kanssa nuo varret. Toinen vaihe oli selvittää solmuhässäkkä narujen loppupäästä, sillä kaikki oli yhdessä mytyssä.

Leikkaamisen jälkeen kiinnitin ihanan huomiotaherättävällä sinisellä sinitarralla päädyt ja rupesin kiinnittämään viittätoista verhonpätkää (koroketta apuna käyttäen) katon juureen (?).

Suunnittelin jopa leikkaavani pari tuollaista pinkkiä osiota seinän reunoille sekä keskipaikalle, mutta toistaiseksi pidättäydyn tässä vaaleassa vaihtoehdossa. Toivotaan, että yöllä nuo ei tipu alas!

Kaavailin peilini paikkaa seinän keskikohdalle, mutta tietynlaisia 'nauloja' ei löytynyt mun työkalupakista, joten loppuvaiheessa peili meni takaisin reunapaikalle. Täytyy siis suunnistaa hetimiten huomenna kauppaan ostamaan oikean mallisia taulukoukkuja (sehän se sana oli!) ja laittaa peili keskelle, jotta seinä näyttää tasapainoisemmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)