keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Buzzador: Dove nourishing oil care

Pääsin Doven supertehohoitoaine-kampanjan mukaan Buzzadorin kautta.
Hommaan kuuluu jakaa pieniä näytepakkauksia tutuille ja kertoa sen hetkisen buzzauksen aihe. Itse testaaja/buzzaaja saa normaalikokoisen tuotepakkauksen. Liittyminen Buzzadoriin on ilmaista ja sieltä saa erota koska vain. Jos haluat, voit kirjoittaa suosittelijaksesi nimimerkkini, Heda88.Tuote on tarkoitettu nimenomaan talvihiuksille. Mehän tunnetusti kärsimme sähköisistä ja kuivista hiuksista talvella.
Doven nourishing oil care - tehoaine lupaa, että hiusten sähköisyys vähenee ja hoitaa sekä ennalta ehkäisee pörröisiä ja kuivia hiuksia tehokkaasti. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön! 


"Doven nourishing oil care express ravitsee hiuksiasi kolme kertaa enemmän kuin tavallinen hoitoaine. Tällä hoitoaineella on ainutlaatuinen kaksitehoinen vaikutus ja sen valko-ja kultaraitainen koostumus sisältää samalla sekä hoitoaineen että hiusnaamion. Kuivat ja pörröiset hiukset tulevat pehmeiksi ja kiiltäviksi ilman rasvaisuuden tuntua."Koostumuksesta:
* Valkoinen ainesosa on tavallista hoitoainetta, joka auttaa yksittäistä hiussäiettä ylläpitämään kosteuden sisällään ja joka poistaa pörröisyyden tekemällä hiuksista pehmeät ja sileät.


*Keltainen ainesosa toimii hiusnaamion tavoin ja se sisältää kevyitä ravitsevia öljyjä, jotka hoitavat hiusta syvältä ilman että hiuksista tulee rasvaisen tuntuiset.
Doven nourishing oil care hoitaa hiusta kolmella tavalla:
*Kookos- ja manteliöljyn rasvahapot tunkeutuvat hiukseen antaen sille näin enemmän ravinteita kuin tavalliset kosteuttavat hoitoaineet.
* Oil care jättää hiuksen pintaan hyvin ohuen suojakalvon. Se ei latista hiusta ja ehkäisee hoitavan kosteuden haihtumisen hiuksesta.
* Tuote sisältää myös paljon Omega 9- rasvahappoa joka ravitsee syvältä ja ehkäisee hiusrakennetta kuivumiselta ja vähentää pörröisyyttä.


Itselläni on vielä viime buzzauksesta jäljellä tehohoitoainetta, joka oli tarkoitettu kesähiuksille, joten täytyy käyttää se ensin loppuun ja sitten ottaa tämä sarja kokeiluun! Edellisestä tehohoitoaineesta ei tullut kirjoitettua mitään jälkikommenttia, että mitä vaikutuksia minä ja ystäväni koimme. 
Lupaan tehdä tästä kokeilusta jakson lopussa pienen tiivistelmän. :)


Tuliko muille buzzaajille tämä paketti? :)
Ostopaikat:
Valikoidut tavaratalot ja hypermarketit
Suositeltu hinta:
n.2,89€, 180ml.
Lisätietoja Dovesta löydät osoitteesta:

2 kommenttia:

  1. Oli pakko liittyä kans tuohon buzzaushommaan, vaikuttaa niin kivalta!

    http://colours-and-carousels.blogspot.com

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)