sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuotta 2012 kohti!!

Hei rakkaat lukijat. Vuosi on vaihtunut ja edessä täysin uusi jakso, toivotaan näin. :)

Olin pikkusiskoni Even ja hänen poikaystävänsä Villen luona kaupungissa. Hommattiin kaupasta tortilla vermeet, limpparit, nakit ja lihapullat sekä sipsit. Veera kurrautti myös meidän luokse iltatöitten jälkeen.

Kun oltiin syöty ittemme täyteen, siirryttiin olkkarin lattialle pelaamaan Trivial pursuittia. Kehnon vastaanoton saamana, peli keskeytettiin ja alettiin valaa tinat! Veera valoi vanhan tinansa uudelleen, jonka hän on valanut joka vuosi. Even tinasta tuli kaikkein upein! Siitä tuli sydän!

Tinojen valettua kiidätettiin äkkiä Pohjanhovin rantaan, joka oli täynnä turisteja ja pukkikin näytti siellä jakavan namuja kauppapussista.

Puolen yön jälkeen käytiin Veeran kanssa Zoomitissa kaakaoilla ja lähdettiin ajamaan takaisin Muurolaan. Käytiin mettässä paukauttamassa mun toinen ja viiminen raketti, jonka jälkeen sytettiin kolme viimeistä sädetikkua tehden niistä sydämet.





















Oikein kiva uusi vuosi oli, mutta ensi vuonna voisi kiva olla viettämässä sitä isossa kaveriporukassa jossain mokissä. :)


Pari uuden vuoden lupaustakin tehtiin Veeran kanssa Zoomitissa istuessamme.
-en halunnut tehdä "rantakuntoon"- lupausta, mutta siihen nojaten tahdon päästä ihannepainooni, pitää itsestäni parempaa huolta syöden terveellisemmin ja vähentää herkuttelun niinkin minimiin, että vain juhlissa sekä kun olen serkkujen kanssa, jotka haluavat leipoa, saan sortua muutamaan leivokseen. Tämä on siis hätähuuto teille kaverit ja serkut!! Tulkaa kylään tai pyytäkää mut kylään niin leivotaan!!!
-Lupauduin olemaan itselleni lempeämpi ja sanomaan joka päivä itselleni yhden kohteliaisuuden.
-Veeralle lupauduin lähteä aina hänen mukaansa lenkille, kun hän pyytää.


Kuinka teidän vuosi vaihtui?
Teittekö lupauksia, jotka aiotte myös pitää? :)

1 kommentti:

  1. Wautsi miten hieno tuo 2012- juttu! Hienoa uutta vuotta, tää on niin symppis blogi. :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)