maanantai 23. tammikuuta 2012

Viikkotavoite!

Hiphop!

Teinpäs pitkästä aikaa Nutrilett -tuoteostoksia lähikaupassani. Edellis kerrasta on kaks vuotta? :O  No nyt en kuitenkaan ostanut Nutrilett Quick start diet viiden päivän pakkausta, vaan suklaapirtelöpusseja.

Ostoskoriin kapusi pirtelön lisäksi maitorahkaa ja banaania. Tarkoituksena on tällaisena äkkinäisenä päähänpistoja kokeilla ainakin tämä viikko ja luultavasti myös ensi viikko (sillä pirtelöpusseja on 15 kpl)  näitä kaikkia, niin että aamupalaksi juon pirtelön, väli- ja iltapalaksi maitorahkaa joko sellaisenaan tai smoothiena sekä banaania. Totta kai syön koulussa/harjottelussa lämpimän aterian tarkkaillen kuitenkin ettei lautaselle tule kauheasti pastaa, riisiä ja pottua, eikä tarjottimelle eksy jälkiruokaa. Jälkimmäinen tulee olemaan haaste!!!
Olen niin makeanperso, että vartavasten lähdin tänään kaupasta ostamaan jotain hyvää, tuoden nämä kolme kuvaamaan kai sitä makean nälkää. :D

On nimittäin aika ottaa kiinni lupaamista sanoista, jotka päästin suustani irti uutena vuotena. Liikuntaa saan lisätä, vaikka kävelenkin kaikki koulu/harjottelumatkani jalan. Yleensä se on suuntaansa 20-30 minuuttia reipasta kävelyä. Mutta nyt on aikomus tehdä iltaisin tunnin lenkki viisi kertaa viikossa sekä iltajumppailla olkkarin lattialla samalla tölläten telkkaria. :) Että rakas kämppikseni, kun olet siis nyt lukenut tämän tunnustukseni, toivon että valvot että tämä toteutuu! 

6 kommenttia:

 1. Mulla on tuolla kaapissa kahvin makuista nutrilettia. Oon tainnut sieltä yhden maistella, en yhtään muista miltä se maistuis mutta vois varmaan heti tänään kokeilla.

  VastaaPoista
 2. mmmm'h! joo tuossakin pakkauksessa luki, että veden sijasta voi laittaa myös kahvia. :)

  VastaaPoista
 3. mulla on kerran ollu noita ja mä tein aina maitoon :D tuli paremman makusta :D

  VastaaPoista
 4. testan heti huomenna niitä maitoon!

  VastaaPoista
 5. Mä oon käyttänyt noissa maitoa, joskus myös vettä. Tänään tein silleen, että pistin pari desiä kahvia, suklaapirtelön (tai sen jauheen) ja kevytmaitoa kun ei ollut rasvatonta.

  VastaaPoista
 6. Suosin nyt aina rasvatonta maitoa pirtelössä, todellakin parempi vaikkei vieläkään täydellinen, kun veden sijasta laittaa maitoa jauheen sekaan. :) Tuo kahvi kuulostaa kyllä kiinnostavalta.

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)