sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Täydellinen lauantaipäivä


 Karvahupullinen liivi- Premoda collection
Musta pusero-GinaTricot
Farkut- H&M


Nähtiin lauantaina Josefiinan kanssa kaupungilla. Olin aikeissani ostaa sukat ja pari perustoppia, sillä olen lahjakas rikkomaan toppieni helmat, vetäen niitä alaspäin, jolloin kohta kuuluu *krits* ja paidassa on reikä. No löysin parikin toppia, sukkia sekä jotain todellista rakkautta! Josta myöhemmin kuvina lisää ;)

Pian mullekki koitti tuskainen nälkä, joten monen pohdinnan jälkeen mentiin Heselle. Jose oli niin hehkuttanu edellisiltana, että hänellä on sitten etukuponkeja! Niin me kaiveltiin kupongit esille ja minä huomaan niiden voimassaolon vanhentuneen 15.12.2011. Hyvä Jose! Oot sie sitten niiin mahtava! :D No tein sitten ruman tempun ja naama pokkana tilasin kuponkia näyttäen kaksi kana-ateriaa. Jännitettiin koko ajan huomaako myyjä, mutta EI SE HUOMANNU MITÄÄN! Hah!

Mahat pyöreinä lähettiin käveleen lumituiskussa Joskun kotia. Ei ollu kylmä. Ei ollu ähky. No EIPÄ! :D


Kaupunkireissun jälkeen, kun Josefiina lähti jalkkistreeneihin, päätettiin Emilian kanssa alkaa leipoa kääretorttua. Yks pulma tuli heti vastaan; sokeri on laitettu ylimmälle hyllylle. Mihin mitään korokkeita tai jakkaroita tarvitaan, jos vieressä on kaveri joka voi nostaa toisen ottamaan sen sokeripaketin sieltä hyllyltä?
Heti kun ongelma oli selvitetty alkoi myös iloiset leipurit laulaen leipomaan.Tyttäret tekivät myös kasvonaamiot ja kasvot puhtaina ja rentoutuneena siirryttiin olkkarin sohvalla nauramaan ittemme kipeiksi Putousta katsellessa! Kyllä Usko Eevertti Luttinen veti hienosti oman talenttinssa väheksymättä Hieno Åhlgreeniä tai Leena Hefner o.s. Herppeenluomaa. :D

 Ja kunnes koitti sunnuntai. Se tunnettu koomailupäivä, kun ei tee mieli tehdä mitään, naama on karseen näkönen, ei oo väliä mitä laittaa päälle-ainakin joidenkin kohdalla.
I had such a great Saturday spending that day with my dearest cousins! We shopped, baked and we made face packs. :)

1 kommentti:

  1. Hauska viikonloppu on näyttäny olevan. :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)