lauantai 21. tammikuuta 2012

Perjantai-illan höpinöitä

Myöhäistä iltaa vain sinnekin! Hetki sitten tuli lopetettua leffan katselu ja ajattelin jotain tulla tänne löpisemään. Kauheen vaikeaa on kertoilla reaaliaikaisesti, joten ympätään vähän karkeasti yhteen viikon satunnaisia tapahtumia, joita ei ole paljon.
Maanantaina lähti toinen harjotteluviikko ja on ollut ihanaa tehdä joka toinen päivä päivän kolme lounas vaihtoehtoa tarjolle. Kahvilassa on toinenkin harjottelija, joten vuorottelemme lounasruokien valmistuksen suhteen.

Keskiviikkona näin pitkästä aikaa paria luokkakaveria, sillä meillä kaksivuotisilla on nyt työharjottelu ja kolmivuotisilla on koulussa ihanaa ruotsia, enkkua, matikka yms. Joten ei olla nähty sitten ennen joululoman! Käytiin vähän kiertelemässä liikkeissä ja istahdettiin kahvilassa vaihtamassa kuulumiset. Toisilla oli tapahtunut elämässä vähän enemmän kuin toisilla.


Torstaina sain munakiintiön täyteen! Te pienet kaksimieliset saatte lopettaa nauramisen samaten, sillä itku pitkästä ilosta oli siinä asiassa kaukana. Vuolatin silmät punaisena avoimesti ja vuolaasti kyyneleitäni, kun paistoin perjantain lounaalle 100 kananmunaa! Alussa ei tuntunu missään, mutta sitten jossain vaiheessa alko homma vähän savuamaan, vaikkei yksikään muna palanut! Sen verran rakkaudella niitä tuli vahdittua.

No tänään mun piti paistaa parikymmentä munaa lisää ja itkua väänsin jälleen. On se niin julmaa. Pelkäsin jo, että jos asiakas tulee kassalle eikä lähellä ole muuta henkilökuntaa, joudun menemään kassalle itkukurkussa kysyen vaikeroidusti Piia Potkaa imitoiden "Mitä laitetaan?" Näin ei onneksi käynyt. :)

Torstai-iltana päätin, että nyt saa vaakaapin sikoläti ulkonäkö riittää ja viikkasin vaatteen pariin Ikea -kassiin ja kiikutin ne yöksi tuulettumaan parvekkeelle. Tänään harjottelun jälkeen hain vaatteen sisälle, vedin kasvoille naamion ja aloin tarkastelemaan mitä säästän ja mistä luovun. Edellis kertaisesta inventaariosta kerääntyi iso säkillinen vaatetta vietäväksi kirpputorille ja nyt pussiin tuli lisää täytettä.
Kaksi pitkäaikaista lempparia; cupcakes ja ahistaa -paidat. :) Muistini mukaan jälkimmäisessä lukee 84 kertaa "Ahistaa". :D
 Keskiviikkona tein jotain todella poikkeavaa; kävin shoppailemassa! Ruskeat housut lähti OneWaystä heleposti mukaan kun olivat -50% alennuksessa. Se mikä tästä teki eriskummallista on se, etten helposti salli ostaa itselleni kovin mitään. Ennen nautin kun hankin uusia tuotteita itselleni, mutta nykyisin kadun heti ja mietin tarvitsinko oikeasti ks. vaatetta vai lähdenkö palauttamaan sen samantien. Nyt lupasin jälki uuden vuoden lupauksena, että joka kuukausi ostan ainakin yhden vaatteen, ja mielummin jotain uuden väristä ja tarpeellista. Voin paljastaa, että tämä lupaus tulee toteutumaan tässä kuussa peräti kahdesti, sillä huomenna marssin keskustaan shoppailemaan Josefiinan kanssa! :O Herttinen kuinka heittäydyn ihan mahdottomaksi!!3 kommenttia:

  1. tosi nätti kuva sinusta

    VastaaPoista
  2. Heei mihin kirpparille oot viemässä vaatteitas ja millon? :--) T. Oululainen

    VastaaPoista
  3. Paljekirppari on mun lemppari kirppari täällä. Tosin hieman ois matkaa roudata sinne ne vaatteet. Ilmottelen kun saan varattua pöydän. :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)