maanantai 9. tammikuuta 2012

Kana szechuan

Syyslomalla tein meille neljälle ruoaksi kana szechuania. Resepti oli jäänyt junailemaan luonnoksiin.

Ainekset:
500-600 g maustamattomia kanan rintafileetä
1 iso porkkana
2 pss wok 'n roll szechuan kastiketta
tilkka vettä
(ripaus sokeria)

Leikkaa leikkuulaudalla rintafileet suikaleiksi ja kypsennä niitä öljyssä kuumalla pannulla.
Lisää joukkoon porkkanasuikaleet, älä anna niiden päästä täysin kypsiksi. Mitä ohuempia suikaletikut ovat, sitä nopeammin ne kypsyvät. (Lisää joukkoon muita haluamiasi kasviksia.)
Kaada lopuksi szechuan kastike ja lisää hieman vettä.

Omille makuhermoille tämä oli melko tulinen. Riisi ja juomana toiminut vesi olivat suuria ystäviä. :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic




Bon appétit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)